Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia_93

czy jestem dziewczyna lekkich obyczajow?

Polecane posty

Gość tak ze tak
I tu sie zgodze- "skoro nmasz watpliwosc, czy dobrze postepujesz to tak nie postepuj". Twoje zachowanie i tak raczej do niczego dobrego nie prowadzi, wiec najlepiej jak z takiego zycia zrezygnujesz i zaczniesz zyc normalnie...

Gość misia_93
ostatnio znowu byla impreza znowu byl chlopak calowanie obmacywnaie najgorsze jest to ze nie widze siebie teraz w zwiazku nie umialabym kogos kochac a moze zaden chlopak nie chcialby tez takiej dizewczyny jak ja;/ wszyscy mnie podrywaja kiedys mnie to cieszylo ale jesli ma to polegac na jednorazowym przelizaniu sie na imprezie to nie wiem czy nadal tak chce tylko nie potrafie tak latwo z tym zerwac:/ poza tym u mnie w szkole to raczej normalne zachowanie jest tzw kolesie ze starszych klas zaliczaj mlodsze panienki:/

Gość .T
do autorki; gdybyś teraz popytała znajomych tych facetów co się z nimi przelizałaś o to, co opowiadał, dowiedziałabyś się, że dałaś dupy. I to nie raz. Także opinię nawet jeżeli się tylko całowałaś, masz już popsutą. A masz "wzięcie", bo jeden drugiemu przekazuje jaka jesteś, że można z Tobą się zabawić bez zobowiązań i stąd tych 13stu. Ale nie przejmuj się, nie Ty pierwsza, nie ostatnia. Oni się na wygląd nie patrzą. Wystarczy, że masz cycki, dupę, znośną twarz pokrytą makijażem, nie śmierdzisz. Faceci na dyskotekach więcej nie pragnął. A jeszcze jak są pijani to za pasztety się biorą. Wiesz, wybór należy do Ciebie jaka chcesz być.

Gość misia_93
nie wiem,moze macie racje,koledzy mi nie wierza ze jestem dziewica to przykre oceniac tak ludzi...

Gość robilam tak samo jak Ty
i wiesz jak skonczylam ? jak bylam trzezwa to bylam bardzo spokojna i niesmiala, nawet sie wstydzilam odezwac do chlopaka ale jak sie napilam to zmienialam sie w jakas oszalala na punkcie facetow zero zahamowac wstydu tylko to na co mam ochote i wiesz co? mialam 17 lat i poznalam faceta, spodobal mi sie no i niestety po alkoholu sie znim przespalam no i jeden raz wystarczyl zebym zaszla w ciaze, dla mnei to bylo nieprawdopodobne zwlaszcza ze lubilam rozrywkowe zycie to ciezko bylo mi sie z tym pogodzic, moje kolezanki sa teraz na studiach a ja szukam pracy, oczywiscie wzielismy slub ale sie prawie nie znalismy, poprostu podobalismy sie sobie, bylismy w sobie zakochani bo to byla taka szybka milosc mozna powiedziec ze od pierwszego wejrzenia ale nie mielismy zadnych powaznych planow na poczatku tylko zabawa zwlaszcza ze oboje nie nadawalismy sie na rodzicow ani na malzenstwo wiec wyciagnij wnioski, ja dzisiaj zaluje swojego zachowania i chcialabym zmienic wiele rzeczy w moim zyciu]

mialam taka przyjaciolke jak ty. Ja bylam inna, romantyczka, milosc itd. Ona lubila seks, miala wielu partnerow i wczesnie zaczela. Mimo to byla fantastyczna przyjaciolka, znala moje zdanie na ten temat, ale ja sie nie wtracalam a ona zyla od imprezy do imprezy....jak miala 23 lata A on jej powiedzial, ze chociaz mu sie bardzo podoba to nie chce kobiety, ktora lizala sie z polowa miasta. Ludzie to widza a naprawde wartosciowi faceci nie lubia jak ich dziewczyna obslugiwala polowe jednostki wojskowej. Zastanow sie po co ci to? ba sie, szalej, ale szanuj. Lepiej poczekac na naprawde fajnego goscia. Ja stracilam dziewictwo jak mialam 18 lat. Z facetem bylam ok 4 lat, ogolnie 9.

Gość tak ze tak
Dziewczyny-pamietajcie-SZANUJCIE SIE i bedzie git;-)

Gość Sandraaa16
A ja cię rozumie (; Sama od jakiegoś czasu się nad tym zastanawiam. Podobnie jak ty lubię imprezy. Co do alkoholu to też jakoś zawsze nadarzy się okazja... Papierosy od czasu do czasu. Z ocenami też nie za bardzo..jeszcze rok temu miałam średnią 5.1 a teraz już 2.5..Ogólnie jakoś tak od 16 mi odbiło ^^ Ale co się będę ukrywać, uwielbiam całować się i doprowadzać do szaleństwa nowo poznanych kolesi ;D Szczególnie na imprezach. Często stosuje też taki trik: najpierw doprowadzam ich do stanu wrzenia, a potem szybko i bez słowa znikam (; Choć moim zdaniem takie zachowanie to jeszcze nic złego ;))

Gość elcia*****18
nie jesteś taka na pewno nie ,ale teraz te pocałunki mogą sie wydawać słodkie i wgl fajne,nie widzisz nic w tym złego i cie dobrze rozumiem ,ja sama nie dawno sie podobnie zachowywałam tzn ja miałam 17 lat ale to bez róznicy ,po prostu chce ci powiedziec zebys sie z kazdym tak nie całowała bo niby to tylko pocałunek nic złego ale inni moga to inaczej odebrac jak tal szybko zmieniasz kolesi i wyrobic sobie mogą zdanie na twój temat ,ja powiem ci tylko tyle ze ja załuje ze sie całowałam z niektórymi na prawde co prawda wiekszosc ma o mnie dobre zdanie bo z nikim sie nie pszczałam i wgl ale mnie jednak to meczy te takie puste całowanie