Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem ta z Arkadii 16 lat mam

Ja jestem Galrianka i chcialabym wytlumaczyc wam pare spraw

Polecane posty

Gość Jestem ta z Arkadii 16 lat mam

Po pierwsze- mam 16 lat a wiec wg. Kodeksu Karneho moge uprawiac sex z kim popadnie Po drugie- nie kocham sie z BYLE KIM ALE SAMA WYBIERAM SOBIE TAKA OSOBE! Zawsze zadbany facet a nie pierwszy lpszy lump z pod budki z piwem Po trzecie- nie jestem jakas tam dziwka bo on mi kupuje spodnie telefon mi kupil i bluzki. Po czwarte- nie daje dupy bo MAM SZCUNEK DO SIEBIE! DUPA JEST DO SRANIA I TYLE! Wszyscy myslicie ze w tak mlodym wieku o niczym nie powinnam marzyc tylko sie uczyc. A ja chce markowo wygladac i tyle. Myslicie ze nas znacie ale to blad. Ja jestem Pania tej sytuacji i trzymam rke na pulsie. Biore tabsy a sex tylko w gumie. A wy tak naprawde jestescie albo zazdrosni z powodu tego ze mamy kasei wszystko albo to ze nia macie sesu

Gość dbdbdbdbdbdb
ja mam kase i dupy nie daje, jestes zwykłą szmata

Kochanie, ale jak godzisz naukę w szkole z pracą w galerii ? Edukacja powinna być w tej chwili dla ciebie ważniejsza niż markowy wygląd. Bez dobrego wykształcenia nie zdobędziesz dobrej pracy, a z galerii za 2-3 lata wyprą cię młodsze, ładniejsze i tańsze dziewczyny.

Gość kalinka--
Prowokacja jak nic:) Galerianki są o tej porze w pracy:P

Gość sraj sraj ile wlezie
dupy nie dajesz ale cipke tak

Gość vhgvfgvfjh
16 lat i dajesz dupy za rzeczy materialne wiec jestes dziwka bleeeeeeeeeee:O

Gość kaskadka
"nie kocham sie z BYLE KIM ALE SAMA WYBIERAM SOBIE TAKA OSOBE! Zawsze zadbany facet a nie pierwszy lpszy lump z pod budki z piwem" no i co uwazasz, ze zadbany facet to zawsze ten z klasa?? "nie jestem jakas tam dzi**a bo on mi kupuje spodnie telefon mi kupil i bluzki" jestes dziwka. Jedne biora za to pieniadze inne telefony, spodnie. Swoja droga to zalosne puszczac sie za takie badziewia. "nie daje d**y bo MAM SZCUNEK DO SIEBIE! D**A JEST DO SRANIA I TYLE!" jak zwal tak zwal. Skoro puszczanie sie nazywasz szacunkiem do siebie to gratuluje prawidlowego rozumienia pojecia szacunek do samego siebie A jesli uwazasz, ze jestes pania sytuacji to sie grubo mylisz. Co zrobisz jak jakis dobrze wygladajacy koles wywiezie cie do lasu a tak zgwalci z piecioma innymi rownie dobrze wygladajacymi facetami?? Glupia jestes i pusta

Gość heheheheehehehehe
jestesmy zazdrosni ze nie mamy sexu hahahaha dobre robienie loda cudzym osobom tak zazdroscimy dziecko nie wiesz co to prawdziwy sex i tyle tak to jest jak nie ma edukacji seksualnej

Gość czy zdajesz sobie sprawe
z tego że na markowych szmatach się nie konczy i ze człowiek powinien jeszcze być dojrzały emocjonalnie i ciut bardziej inteligentny chociaz po to by nie plesc andronow w stylu "pieprze sie nie za kase tylko dostaje rzeczy"?

Gość zazdrosna zazdrośnica
tak zazdroszcze ci, że mnie stać na takie tanie gadżety jak spodnie czy telefon a ty musisz sie puścić, żeby to mieć

Gość 21typ
dawaj cipke zuce dyszke