Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuyhgfcgvbhn

kurcze, chciallabym sponsora..czy takowych maja tylko lladne i mlode?

Polecane posty

Gość poiuyhgfcgvbhn

sama jestem przecietna, nie brzydka, nie seksbomba, srednio wyszlo mi w zyciu, erotycznie, tez nie poszalalam :(. mam juz cwiercwierze :(. zamiast puszczac sie po dyskotekach, chetnie bym poznalala jednego pana, do ukladu, na dluzej. nie chodzi mi o bajonskie kwoty:( czy sponsorow int. tylko mlode, z duzym doswiadczeniem i super cialem? morallizatorom, naprawde dziekuje:(

Gość frodoo
no przecież ze nie brzydkie i stare!

Gość poiuyrfdcgvbhn
nie mam depresji :(, bo po prostu zycie przez palce umaka, a ja jak te ciele, na to patrze :( no ok, nie stare i nie brzydkie, to oczywiste, ale sredniomlode i przecietne ? na meza, zwiazki, facetow - jestem za kiepska, na dluzej ze mna nikt nie wytrzyma, a seks lubie- $$ sie przydadza + troche rozrywki...czy to nie obre wyjscie?

Gość znalazlas juzzzzzz
?

Gość kupię_Ci_tampony
ile średnio trzeba na sponsoring wydać? i co te lale chcą, żeby im kupować głównie?

sponsoring ma to do siebie że jak się komuś znudzisz to Ciebie zostawi i potem co zrobisz? zastanowiłaś się nad tym?

Pewnie jesteś z małego miasta,wszystkie koleżanki mają mężów dzieci tudzież inne zwierzęta domowe,a ty pomimo swego wieku nie masz nawet chłopaka.Rodzinka Ci truje żebyś się wzięła do życia,koleżanki patrzą z byka,zegar biologiczny tyka...Stąd te frustracje? zgadłam?

Gość eloziomal2
Autorko tego wątku, daj mi swoje gg. Pogadamy i zobaczę co da się zrobić.

Gość nie ma to jak
,leniwa i mało rozgarnięta panna która nie wie co zrobić ze swoim życiem, a szczyt jej osiągnięć w tym temacie to pomysł żeby dawać dupy za pieniądze. Żałosne:O

Stałe sponsorowanie Pani X jest droższe niż wynajmowanie prostytutki od godziny. Dlatego też obecnie występuje wśród Panów tendencja do zrywania kontaków z "utrzymankami". Młodzi mężczyźni obecnie coraz częściej szukają seksu na dyskotekach i klubach muzycznych, gdzie koszty są możliwie najniższe - równowartość kilku drinków i ewentualnie jakiejś rozpuszczalnej tabletki na rozluźnienie kobiety. Ci którzy decydują się wynająć prostytutkę, najczęściej korzystają z usług tych pracujących na "domówkach".