Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedenasta jedenaście

Co byś zrobiła gdybyś to TY wygrała 25 000 000 jutro w lotto???

Polecane posty

Gość kupiłbym kafeterie
i kasował co mi się podoba🖐️

Gość echcik
a ja może bym wyzdrowiała bo miała bym na leczenie...

Gość pomarzyć fajna rzecz
>Dziubek chyba by ci brakło te 3 mln. Myślę, że jeszcze sporo by jej zostało:-) -dom za 400 tysięcy ma zbudowany domek ok, 100m2, dokładamy jeszcze lekką rączką 200 000 na urządzenie go. -mieszkanie tu się nie bardzo orientuję w cenach, ale chyba z 100 000 kupi się już coś niemałego w mieście. -samochód też nie kosztuje majątku, za 100 000 to ma już chyba jakiś mocno wypasiony, nie? - wyremontowałabym rodzicom dom ile dajemy na remont? robimy gruntowny - 100 000 wystarczy? Wystarczy. - dałabym po 100 tysiecy moim 3 siostrom i bratu To daje 1 300 000. Dokładam jeszcze 700 000 na nieprzewidziane wydatki oraz na ekstrawagancje w którymś z tych punktów. Okrągły "melonik zostaje na koncie:-D

Oprócz pomocy i darownizny rodzinie i super imprezy dla najbliższych znajomych np. w Hiszpanii, kupiłabym sobie super mieszkanie (nie dom), fajny samochod, dałabym sporo na wsparcie wioski Majów w której ostatnio byłam bo biedne dzieciaczki ciesza sie nawet z cukierka :( Kupilabym tez apartamencik w Turcji i moze Meksyku, a co? :D Poza tym podróże, podróże te małe i duże ;) reszta na lokate i jakis maly biznesik moze. Marzenia to piekna rzecz....

Puściłam, ale od wczoraj zmieniłam plany co do wygranej. W pewnym sensie. Nikomu bym się nie przyznała że wygrałam. Nawet najbliższej rodzinie i przyjaciołom. A zaraz potem w tajemniczy sposób znikłabym z powierzchni ziemi, co oznacza że stworzyłabym sobie swoje miejsce na ziemi gdzieś daleko od dotychczasowego miejsca.

Nawet nie kupiłam kuponu,bo to strata tych dwóch złotych :P Ale gdyby... Spłaciłabym długi ojca i wysłała go na jakąs porządną terapie do zakładu zamkniętego Wyremontowałabym mieszkanie Dla siebie kupiłabym dom z dużym ogrodem i urządziła tak jak mi się podoba-czyli dużo szkła i metalu. Zafundowałabym mamie wycieczkę do delfinarium :) Kupiłabym sobie kota bengalskiego :P Cześc odłożyłabym na lokate reszte oddałabym na rzecz badań nad HIV

do osoby, która wyliczała, co ile kosztuje - faktycznie, nie orientujesz się wcenach nieruchomości - za 100 tys to nawet nędznej kawalerki w starej kamienicy nie kupisz, a ktoś mówił o mieszkaniu w mieście dom też, licząc z działką, kosztuje dużo więcej niż 400 tys remont, zwłaszcza starego domu, to studnia bez dna więc te 3 mln to nie aż taki majątek, jakby się niektórym wydawało

Ja wynajęłabym Rolling Stonesów i urządziłabym woodstock, kupiłabym VW transportera T1, pomalowałabym go w kwiaty i odpicowała, straromodnego harley'a z mocnym głośnikiem, zeby każdy usłyszał ryk silnika i Highway to hell, dom z podziemnym bunkrem, gdzie urządziłabym sobie pole marihuany. Kupiłabym wszystkie płyty Beatlesów, Queen i Led Zeppelin w oryginalnych, winylowych wydaniach. A na powitanie urządziabym mega impreze na świeżym powietrzu, jam session, marycha i hektolitry alkoholu...