Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaaaaaaaaaa23

czym myc twarz przy cerze tlustej i wrazliwej?

Polecane posty

Gość miskaaaaaaaaaaaa23

co polecacie? stosowalam ost mydlo siarkowe , z poczatku pomoglo pozniej znowu wyskakiwaluy niespodzianki wiec odstawilam

Gość blondynka18
hej:) moja cera tez jest tlusta i starsznie sie swieci kosmetyki mze pomagaja na godzine a potem znowu ejstem swiecaca :/ a uzywam zelu do mycia twarzy z under twenty i nawet ejst dobry oczywscie do cery tlustej i staram sie nie wyciskac tych robaczkow ale trudno tego nei robic hehe :p a poz atym to jakis tonik oczyszczajacy i krem matujacy :/ tonic z clen&clear a krem z oriflame :)

Ja używałam tego typu kosmetyków, o których piszecie. Ale mają strasznie "chemiczny" skład. Lepiej używać ekologicznych kosmetyków. Działają, a nie szkodzą skórze. Te z różnymi sztucznymi składnikami podrażniają. Podsyłam linka do sklepu, gdzie kupuję krem i żel do oczyszczania Lavera miętowy. Działa świetnie i jest eko:) http://www.anemon.pl/index.php?a=widok&kat_id=105&nazwa=Cera_tlusta_i_tradzikowa

Gość Komando Krolik
Ja jak łykałam Aknenormin to używałam takiej emulsji do mycia twarzy - Cetaphil, którą bardzo polecam. Jest naprawdę rewelacyjna. Ja miałam nadwrażliwą skórę w czasie leczenia trądziku i radziła sobie doskonale. Co prawda teraz już jej nie stosuję przede wszystkim ze względu na to że już mi nie potrzeba (trądzik zniknął a cera się znormalizowała), ale też trochę ze względu na cene... Ale jak chcesz coś naprawde dobrego to polecam :)