Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana19.

Haha mój pierwszy chłopak

Polecane posty

Gość Liliana19.

Przypomniało mi sie jak miałąm pierwszego chłopaka.słuchajcie, zaczełam nauke w gimnazjum i tak poznałam pewnego chłopaka, spodobalismy się sobie, ale oboje nie mielismy odwagi pogadac. przełomem było jak rodzice kupili mi telefon na gwiazdke bo to było 6 lat temu i malo kto z takich dzieci miał komórke. wtedy pialismy ze sobą, no a w szkole nic:P no i on kiedys przez smsy spytał czy chce z im chodzic. ja odp ze tak mu nie powiem bo przez smsy sie nie rozmawia o takich sprawach. no i na drugi dzien wychodze z biologii a on czeka na mnie. on- czesc ja-czesc on-chciałem Cię o cos spytac. chcesz ze mną chodzic ja-tak:) on- to daj buziaka dalismy sobie buziaka i poszlismy za ręke przez korytarz jaka ja byłam szczęsliwa. ja miałam 13 lat, on 15 bo oboje jestesmy z konca roku. pompa nie?

Gość Liliana19.
no co nikt?

Gość słaba ta twoja historyjka

Gość Liliana19.
no wezcie opowiadajcie jak było u was? bo mne ta moja historia teraz strasznie smieszy szczegolnie "to daj buziaka" i poszli:P

Gość a b c
o jakie to słodkie:)

Gość Liliana19.
o to byłąs młodsza ode mnie. ale to był mój taki prawdziwy chłopak wiecie ile chodzilismy? nie uwierzycie 1,5 roku. dacie wiare? 13 latka i 15 latek

Gość Animka91
hehe ładne te opowiastki jak ja bym chciała opowiedzieć to za dużo czasu by to zajęło długa historyjka ;] pozdrawiam wszystkich zakochanych i szukających miłości :)

moj pierwszy powaznego chlopaka mialam w wieku 14 lat i jest do dziś ten sam a mam już 20:) i jestem bedzo bardzo z nim szczęśliwa :)

Gość Liliana19.
madusia a ile masz lat? ja mam 19. ze swoim obecnym jestem juz 3 lata, a z tamtym czasem sie przypadkiem widuje. ale zawsze smiac mi sie chce jak sobie przypominam te pierwsze randki:)

Gość Anima91
ja moją pierwszą miłośc poznałam mając lat 17 :D do tej pory nadal jestem z nim w pażdierniku minie 16 miesięcy jak z nim jestem ach miłośc jest piękna :D

Swojego pierwszego chlopaka poznalam na 'fotce.pl' (spodobal mi sie strasznie to do niego napisalam i tak sie potoczylo). Pisalismy poczatkowo na gadu przez dobre pol roku zanim sie spotkalismy. Oczytany, madry, umiejacy budowac zdania, znajacy gramatyke jezyka ojczystego. Spotkalismy sie w realu. Bylo super. Nagle sie zmienil. Zaczal od delikatnych sugestii, ze kobieta tylko do kuchni, motory sa tylko dla facetow. Kobieta z tatuazem nie wyglada atrakcyjnie. Jesli mam swoje zdanie i wielu kolegow to raczej 'grzeszna'. Nie dalo mu sie przemowic do rozumu, ze zyje wlasnym zyciem i slucham tylko glosu wlasnego serca i rozumu. Dzieki niemu faceci mi obrzydli. Od roku sa dla mnie glupimi dzieciakami :)

Gość myszka_kiszka
och, to były czasy. miałam 12 lat :P a on 15 :P kolega mojego starszego brata. byłam zakochana po uszy, najprzystojniejszy facet jakiego znałam. :D moja wówczas 11 letnia siostra była zakochana w jego starszym bracie. mój wyjechał niedługo potem i miłość się skończyła, bo do dziś mieszka w New Jersey (ale dzwonimy do siebie:) ) a siostra i jego brat po latach zostali parą :D

moj pierwszy facet byl smieszny - mielismy bodajze po jakies 12-13 lat. Przychodzil do mnie codziennie,az kiedys przyslal kolege z bukietem polnych kwiatkow,i on sie zapytal,czy chce chodzic z jego kolega (tym,co do mnie przychodzil),ja sie zgodzilam,a on przyszedl nastepnego dnia,dal mi buzi w policzek,i tak przez cale wakacje. A potem w szkole udawal,ze mnie nie zna hehehehe.

Gość pazdziocha
a ja nie mam takich historyjek w swoim cv.:((((( jako nastolatka nie umawialam sie z facetami;/

Gość rym cym cym cym
Pauuulla24 (pauuulla24@poczta.fm) moj pierwszy facet byl smieszny - mielismy bodajze po jakies 12-13 lat. to 13 letnie dziecko jest facetem :D:D:D ??

Pazdziocha ja majac 19lat poszlam na pierwsza powazna randke,wczesniej mnie faceci nie interesowali. Teraz, rok pozniej stweirdzam, ze oni wszyscy sa nienormalni, albo ja szukam nie tam gdzie powinnam :P

a mój pierwszy tez podstawówkowy, byliśmy 5 lub 6 klasie. pamiętam dostałam walentynkę, kartkę i czerwona różę. Na kartce było napisane tylko od Adama dla Asi-siostra mu pisała. Później kolega przybiegł zapytać czy chcę z nim chodzić i tak jak u kogoś wyżej trwało to chwilę a potem udawał, ze mnie nie zna. Ale teraz się czasem widujemy i kiedyś na wspólnej imprezie powiedział..."Aśka ja to bym Cie gdzieś porwał..." hahahaha:D po tylu latach. Pół pamiętnika mojego jest o Nim:P

Gość dawajcie więcej bo temat
się fajnie zapowiada:D

heh... to moj brat wyobrazcie sobie chodzil z dzewczyna ponad 2,5 roku.. ona lat ledwo co 13 on 18... dziewczyna nie powiem sliczna.. jego wzielo na amen i ja tez.. i wyobrazcie sobie ze sie nie dobieral do niej ani nic.. twierdzil ze za loda jeszcze jest ze woli poczekac, a ona mowila ze gdyby tylko chcial to ona sie zgodzi.. ale on nie.. w koncu dzien przed pojsciem do gimnazjum zerwalala z nim.. i zaczela chdzic z rok starszym od sebie kolesiem i nadal sa razem jakies 3 lata... ale na samym poczatku mowila mojemu bratu ze nie chce zrywac z nim kontaktu, ze chcialaby to wlasnie z nim przezyc swoj pierwszy raz itp... ale on nie... chociaz utrzymuje z nia kontakt.. i do dzis mowi, ze w zyciu kochal 3 kobiety.. mame, mnie i ja... mimo tak wielu dziewczyn pozniej zadnej nie umie pokochac...

do rym cym cym cym: albo wchodzisz i piszesz cos od siebie,albo nie wchodzisz i glupio nie komentujesz jasne????? Takie mendy tylko topiki zasmiecaja swoimi glupimi postami.

Gość do góry jak kangury

Gość Zuzia lalka całkiem nieduża
Powiem coś wam w tajemnicy ... W przedszkolu, na leżakach zawsze musieliśmy leżeć koło siebie... Ja lat 5 On lat 6 :D Marcin.... Zrobił mi pierwszy raz w życiu palcówkę - nigdy o Nim nie zapomnę, choć nasze drogi rozeszły się po przedszkolu 😭 Szkoda ...mogło być ciekawie ....

pamiętam jak z moim bardz czekaliśmy na pierwsze spotkanie, każdy chciał wypąść jak najlepiej itp. skończyło się na tym, że przypadkiem wpadliśmy na siebie-on w paputach i podarttych szarych kalesonach, ja w za dużych dresach i bluzie brata-wtedy jeszcze skejta jessu.

Gość gość
O'jej moj pierwszy chłopak..... eh wspomnienia.... było cudwonie jak w bajce tez mialam 13 a on 15 tylko gdy on poszedl do liceum nie mielismy czasu na spotkania.... jedynie gadanie na fb czy przez telefon... ale z nim sie pierwszy raz calowalam ... teraz jestem w 2 klasie i mam chlopaka w swoim wieku nawet ze sw klasy ;) jest fajnie... ale tamtgo chlopaka nigdy nie zapomne ;( Pozdrawiam.... :)