Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość This Is It

Czy sądzicie, że Michael Jackson sfingował swoja śmierć

Polecane posty

Gość This Is It

i gdzieś się teraz ukrywa?

Ja twierdzę, że jego menager sfingował to, że Michael Jackson mogl sfingowac swoją śmierć :) Lepszy start na legendę... Ci co bede przekonani, ze żyje będą o nim dlużej pamiętać... Więcej zyskow ze sprzedaży.

Gość This Is It
Legendą to on już był za życia.

Gość fdgbdfyhed
up

Gość Michaelek2014
Jest wiele dowodow na ten temat ! filmy , zdjecia... Tak mysle , ze Michael Jackson sfingowal wlasna smierc... Bylby do tego zdolny jego problemy mogly go do tego sklonic min : sprawy o pedofilie , utrata pieniedzy . Michael najbardziej obawial sie utraty Neverlandu , czy to przypadek , ze nadal nie jest sprzedany ? Nie sadze :) Czy to przypadek , ze po dzien dzisiejszy wydawane sa plyty krola :) odpowiedzcie sobie na te pytania sami...

Gość Michaele2014
Dodam jeszcze , ze w filmie This is it w scenie Smooth Criminal jest sobowtor siedzacy na krzesle ubrany tak samo , a moze to Michael ktory juz nie dawal sobie z niczym rady ? wstydzil sie przyznac , ze nie daje sobie rady ? ze krol nie podolal zadaniu ? dlugo i duzo by tu pisac na ten temat , jest znakomity filmik na YT ukazujace dowody o tym ze Krol Michael Jackson zyje !!! od dnia smierci po dzis dzien :) Warto go obejrzec , poprostu wpiszcie w YT michael jackson zyje 2014 . Nie jestem fanem ktory chce za wszelka cene dowiesc , ze Michael zyje :) Chce poprostu dowiedziec sie prawdy tyle... Aha widzieliscie juz filmik z Paryza na ktorym widac zamaskowanego Michaela ? z tego roku ? po uslyszeniu wlasnego imienia schowal sie za ochroniarzem , ochroniarze pogonili nagrywajacych , wiec co jest prawda ???

Gość gość
daj link do tego filmiku co pisesz z paryża

Tak ja widziałam ten filmik 2 lata temu,w Paryżu co przypadkiem przypadkowe osoby nagrali kogos bardzo podobnego do Michaela,z 2 czarnymi postawnymi męzczyznami(ochroniarze?)podobny filmik został nakręcony w czerwcu 2011 roku..

A jak Ci ochroniarze zauwazyli osoby co to kręcili zaczęli zasłaniac "Michaela" torbami z zakupow,no chyba że filmik został nagrany wczesniej przed jego "smiercią".

To musiakl byc on,inaczej by sie tak nie chował,i ta maska moze faktycznie to było po jego "śmierci"

Gość gość
Całkiem możliwe,miał długi i wiele problemów.Jedno jest pewne-nie wróci,nawet jeśli żyje.

Gość gość
Nie , ale ludzie uwielbiają takie historie , tak samo mówia o Tupacu , i jeszcze innych gwiazdach. Ze względu na szacunek do nich i ich bliskich przestańcie wypisywać takie rzeczy , nagrywac o tym filmiki itd.

Gość gość
Tez kiedyś mi wystarczyło przeczytać coś na internecie albo obejrzeć jakiś filmik na youtube i ślepo w to wierzyć Ludzie nie macie własnego rozumu ? Obawiam sie , że nie... To co internet , telewizja , wszytskie mass media robią z waszym samozielnym myśleniem , rozumowaniem , jest przerażające Gdybym chciała dowieść, że jestem np. wampirem , to nagrałabym taki filmik że każdy by w to uwierzył , wystarczy skuteczna manipulacja , wy nie macie pojęcia ile technik manipulacyjnych , psychologicznych , jest używanych w internecie i telewizji. Do tego wszytskiego wystarczy odpowiednia muzyka , przedstawienie roznych faktow w odpowiednim świetle , zdjęcia , jakies filmiki , napisy , teorie , i jesteście w stanie uwierzyć we wszystko. Co do tego Paryża - mogła być to osoba podobna , ale najprawdopodobniej ktoś mógł po prostu nagrać taki filmik i wstawić go na youtube żeby zrobić sensację, sabowtórów jest wiele wystarczy charakteryzacja. Myślicie że narażał by swoje dzieci na taki stres , udając że nie żyje ? Albo że w wieku 10 czy 15 lat byli takimi świetnymi aktorami którzy płakali do kamery ? Naprawdę zachowajcie resztki godności dla zmarłych , ich bliskich , i dla siebie samych. Rozumiem że takie rozne teorie spiskowe , tajemnicze sprawy , to oderwanie od codziennej rzeczywistości i własnych problemów , ale trzeba znać granice , bo mówicie w tym momencie o zmarłych ktorym nalezy się szacunek.

Dobrze ale skoro to był jego sobotwór,to czemu tak nerwowo zareagowali Ci ochroniarze?I po co ta maska? I w ogóle po co temu sobowtorówi ochroniarze?

Gość misia1111
A skąd wiecie że Marilyn Monroe nie sfingowała swojej śmierci? może nadal żyje jako prawie 90 letnia staruszka...

Gość gość
Michael był wychowywany w rodzinie świadków Jehowy. Pociągnęła go kariera i sława. Zrozumiał jednak, że pieniądze szczęścia nie dają i chciał się wyrwać z rąk iluminatow. Niestety od nich nie da się odejść. Nawet jego siostra powiedziała w wywiadzie że on wiedział, że go chcą zabić. Wiedział bo chciał poukładać swoje życie zdala od nich. Najpierw zrobili z niego pedofila i zniszczyli jego wizerunek wśród fanów. Oni tak postępują z każdym kto decyduje się odejść. Bo oni mają w kontroli radio telewizję czyli ogółem media. Mogą zrobić z kogoś sławę albo kogoś zniszczyć

Gość gość
King MJ żyje... i ma się dobrze.

Gość gość
bajdurzy każdy kto spekuluje w tej sprawie zbyt wiarygodne fakty dotyczące okoliczności śmierci oraz zbyt wiele szczegółów zaistniałych zanim do niej doszło jego stan przed wycofywanie się z życia i jego obowiązków nie daje żadnych wątpliwości co do faktu śmierci.Bardziej byłbym w stanie uwierzyć w sfingowaną śmierć Adolfa ludzie nie macie pojęcia Jackson w końcówce wyglądał jak śmierć i naprawdę w jego przypadku nie wiele było potrzeba aby się ziściła.

Gość gość
To stary temat jak widzę, ale i tak odpowiem. Po pierwsze miał dość kasy, żeby to wszystko zorganizować jak myślę. Po drugie mógł mieć prawo chcieć trochę świętego spokoju. Miał 50 lat! Po trzecie, widziałam filmik na którym widać jak z auta którym do zabrali zawiniętego w białe płótna wyskakuje facet w te płótna owinięty jak kocem. Ja tam nie wiem. Nie orzekam. Jeśli se gdzieś żyje to niech se żyje, jak nie, to niech mu ziemia lekką będzie. Ale gdyby się pojawił to tak jak napisał w swoim pamiętniku, byłby prawdziwy thriller...