Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 luziczekguziczek

CZY TO DZIWNE...? MAM 20 lat i...

Polecane posty

Go艣膰 luziczekguziczek

jestem dziewica, ale nie o tym mowa, bo dalej uwazam ze chce czekac na milosc i zrobic to z milosci, ale nigdy z moimi owczesnymi chlopakami, z ktorymi sie spotykalam nie posunelam sie do tego, zeby np, wlozyl mi reke w majtki, zrobil palcowke, nie robilam nigdy loda, nie 'zwalilam' nigdy... chyba nie czulam sie gotowa, mialabym wyrzuty sumienia, bo to byly krotkie zwiazki, ale boje sie ze nastepni beda mieli mne mieli za ufoluda bez doswiadczenia i ze nie bede wiedziala co i jak..:/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gd aka
to cie naucz膮, ne ma si臋 czym przejmowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luziczekguziczek
podnosz臋, bo chce wiedziec co sadzicie o tym...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luziczekguziczek
ale czy to nie dziwne ze dalej mam opory :(? boje sie, ze zrobie cos glupiego przy tym, bo nie bede wiedziala jak:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luziczekguziczek
kant dupy, zapewne masz racje, ale te okreslenia przy pisaniu posta chyba sa wynikiem nadmiaru czytania kafeterii... a wracajac do tematu co o tym wszystkim sadzisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luziczekuziczek
Wiesz, to chyba akurat wynioslam z domu... tzn. moi rodzice, chcac chronic mnie od 'wszystkiego zlego' traktowali temat seksu jak tabu, wszystkich ew. chlopakow, nazywalam kolegami, teraz z nimi nie mieszkam, ale nawet jak przyjezdzam do domu i wychodze gdzies z 'osobnikiem plci meskiej' mowie ze to kolega, bo zaraz by mowila, ze mam uwazac i niczego glupiego nie robic.. moze pomyslisz, ze to glupie zwalanie winy na kogos, ale zakodowano mi w domu takie anty na chlopakow, trudno to przelamac;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luziczekguziczek
moze stad to stwierdzenie, ze seks to wg. mnie cos brudnego, bo mi sie kojarzy wiecznie z tym, jak rodzice gdy wychodzilam z kolega (nawet na wesele czy impreze jakas) 'tylko zadnych glupot!' sic! w sumie sama dopiero teraz sobie to uswiadomilam;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luziczekguziczek
Tylko to chyba nie takie proste tj mowisz, mam 20 lat i moi rodzice nawet nie wiedza, ze mialam chlopaka, bo sobie nie wyobrazam sytuacji, ze mialabym im to powiedziec.. jestem najmlodszym dzieckiem i takim 'oczkiem w glowie', wg nich chyba powinnam zostac dziewica do konca swoich dni, powinnam sie bawic lalkami, a za kazdym razem jak zostaje dluzej w miescie w ktorym studiuje niz 2 tyg juz dzwonia i mowia zebym wrocila na weekend, w ogole stwierdzili, ze NAJFAJNIEJ byloby gdybym nie studiowala i mieszkala caly czas z nimi, co najsmieszniejsze kiedys uwazalam ich za ideal rodzicow, teraz widze dopiero braki, mam duze ale do nich, ale chyba po prostu zmienily mi sie oczekiwania wobec nich, a oni dalej swoje i mysla ze jestem malym dzieckiem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luziczekguziczek
Masz racje, wlasnie to odcinanie pepowiny to bylo moje postanowienie od kiedy sobie zdalam sprawe co jest grane.. zwariuje, po prostu jak mam faceta=mam poczucie winy;/ to juz nie jest normalne.. ale mimo wszystko dziekuje za wymiane paru postow, a ja za chwile ide spac wiec zycze dobrej nocy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zmien to bo zniszczysz 偶ycie
M贸j kuzyn a zarazem najlepszy przyjaciel 25 lat pozna艂 dziewczyn臋 24 lata. Ona w podobnej sytuacji do ciebie- studiuje w naszym mie艣cie. Wszystko by艂o pi臋knie on szanowa艂 ja za to 偶e jest dziewica i nie nalega艂. Kt贸rego艣 dnia rzuci艂a go, tak poprostu bo ba艂a si臋 przyzna膰 przed rodzina 偶e ma ch艂opaka. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lorenZZooo
to chore...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luziczekguziczek
ktos jeszcze tak ma??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak nie odetniesz p臋powiny
to sko艅czysz jako samotna 40 latka kt贸rej mamusia i tatu艣 b臋d膮 m贸wili co ma robi膰 :( Albo b臋dziesz mia艂a m臋偶a i 80% k艂贸tni miedzy wami b臋dzie wynika膰 z faktu 偶e Twoi rodzice wtr膮caj膮 si臋 do waszego ma艂偶e艅stwa i m贸wi膮 co macie robi膰.

Udost臋pnij ten post