Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna pytalska

Czy 17 lat to dobry wiek na rozpoczęcie współżycia??

Polecane posty

Gość dziewczyna pytalska

A wiadomo że zawsze zabezpieczenie może zawieść i jest ryzyko ciąży...

Gość cvbvbvxcvcx
nie wiem ja w wieku 21 lat zaczelam wspolzycie bo bylam gotowa do tego :) jesli masz stalego faceta i jestes z nim szzcesliwa itd to czemu by nie? wszystko zalezy od Ciebie od niego od WAS :)

Gość
mysle ze dobry, zadbaj tylko o zabezpieczenie:P

Gość gdzie ty mialas oczy
powinnas juz byc matka dawno!:)

Gość dziewczyna pytalska
Rozmawiamy o tym z chłopakiem od miesiąca wiem że będę mogła na niego liczyć w razie jakiejś wpadki mam nadzieję że jej nie będzie bo będziemy stosować antykoncepcję

Gość kaarrolinaa
ja to bym zaczeła juz w wieku 12 lat.Dziecko wez się za nauke a nie za seks.

Gość tampon z biedronki
przychylam sie do wypowiedzi cvbv...ja mam 18 lat i pomimo tego ze lubię sex to żałuję ze straciłam dziewictwo w wieku 15 bo im pozniej tym lepiej ale zwlekac za dlugo tez nie ma co

Gość dziewczyna pytalska
NIE POUCZAJ MNIE że mam się wziąć za naukę bo szkołę mam na pierwszym miejscu i za naukę wzięłam się już dawno temu i za rok mam maturę . Ale życie nie składa się tylko ze szkoły . Mam też czas wolny i spędzam go z chłopakiem i się kochamy i nie wiem czy warto zaczynać teraz..

nie ma czegos takiego jak "odpowiedni wiek" wspolzycie nalezy zaczac w momencie gdy jestem pewna w 100% ze chcesz tego

Gość fggggggg
Nie warto. A tym bardziej jesli nie jestes tego pewna, co wnioskuje po twoim pytaniu o to na tym forum Pozdrawiam:)

Gość A ile masz wzrostu
Bo jak jesteś wysoka, masz ponad 170 cm to uważam że cza najwyższy zacząć się kochać. Dziewczyna która jest fizycznie do tego gotowa powinna już zacząć

Gość idz sie lecz dziecko
pytalkska, to skoro jestes taka dorosla, bo przeciez mature zdajesz, to po co ci to forum???/ sama sobie decyduj i rob jak uwazasz. i przestan tutaj sie wsciekac jak rozkapryszona ksiezniczka. sama sobie decyduj, to twoja dupa, nie nasza.

Gość dziewczyna pytalska
rozumiem że ty oglądałaś muminki i franklina w wieku 17 lat skoro nazywasz mnie dzieckiem a z tego co widzę to LUDZIE DOROŚLI też pytają o poradę na tym forum. a jak ja mam z tego powodu iść na leczenie to ty powinnaś być na zamkniętym w kaftanie;/

Gość A ile masz wzrostu
Ponawiam pytanie o wzrost. Wg mnie jeśli dziewczyna ma nawet i 15 lat, a jest fizycznie super, wysoka, ma duże stopy i długie nogi to jak najbardziej może a wręcz powinna rozpocząć współżycie i nawet mieć już dzieci !!

Gość dziewczyna pytalska
haha mam 172 cm ale to chyba chyba nie o to się rozchodzi

Gość 172 to jest OK
Mam tylko nadzieję że Twój facet jest conajmniej 10 cm wyższy od Ciebie a nie kurdupel !! A jaki masz rozmiar buta? Mam nadzieję że wiecej niż 40...

Gość dziewczyna pytalska
właśnie z butami jest problem bo nad wymiar nie sprowadzają i muszę zamawiać a mój chłopak ma 2,10

Gość kolorowamamba
Jezus ale ty od wzrostu masz na bani... i baba od nauki tez.Dziewczyna jest w moim wieku i to normalne ze chce i ma prawo sie zapytac co sadza o tym inni;) Wd mnie po prostu jesli go kochasz i jestes pewna ze cie nie zostawi tylko cały czas bedzie przy tobie to mozesz juz zaczac.Ale pamietaj o gumce i pigułce;D

Gość dziewczyna pytalska
NO I JEDNA MĄDRA BABKA:) ja nie wiem czy każdy myśli że jak się ma 17 lat to powinno się oglądać mini mini albo nosić PWN pod pachą???

Gość kolorowamamba
No chyba tak mysla...17 lat to owszem nie jest duzo ale też nie jest jakos niewiadomo jak mało żeby sex był tematem tabu.

Gość dziewczyna pytalska
No to pewnie że nie jest dużo ale też nie mamy 10 lat . Wstępujemy powoli w progi dorosłego życia. Jesteśmy nadzieją cywilizacji. I właśnie żeby nie popełnić błędu to chcemy porady

Gość mambakolorowa
I co pani "nauka dobra rzecz"? nadal twierdzisz ze dziewczyna jest głupia malolata ktora powinna mylec o nauce a nie o sexie? Widac ze ona ma dojrzale podejscie a nie jest jakas fru wru dziewczyna do lozka.

Gość kolorowamamba
i co pani "nauka dobra rzecz" nadal twiwrdzisz ze zalozycielka postu to malolata ktorej tylko seks w glowie? po jej postach odrazu widac ze nie jest głupia malolata myslaaca tylko o swojej za przeprszeniem cipce.

Gość pani ala
KTO PYTA NIE BŁĄDZI sama jestem matką i moja córka też się mnie radzi w różnych sprawach a kogo te pociechy mają pytać co robić w trudnych sytuacjach szukają podpowiedzi u dorosłych i trzeba im poradzić a nie kazać iść do książek . muszą się nauczyć również życia. a potem właśnie wiele rodziców ma pretensję jak dziecko popełni jakiś błąd

Gość zyj sobie jak chcesz damulko
17 lat????????? to juz dawno w ciaze mozna zajsc! na co czekasz!!! dawaj! a potem aborcja albo poronienie. i niech zyje seks!:D:D:D

Gość dobrze ze corka kafe nie czyta
pani Alu - Pani córka powinna iść DO PANI! Od tego Panią ma. A nie "innych dorosłych".

Gość elllloco
uważam,że skoro masz wątpliwości, to lepiej zaczekaj do momentu,aż będziesz na 100% pewna,że tego chcesz,bo skoro pojawia się znak zapytania,to chyba nie do końca jesteś na to gotowa:O

Gość pani ala
moja córka ma 12 lat ale też zadaje przeróżne pytania i wie dobrze że zawsze może do mnie przyjść i mi powiedzieć o wszystkim. i mam nadzieję że nie będzie szukać tutaj.