Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna pytalska

Czy 17 lat to dobry wiek na rozpoczęcie współżycia??

Polecane posty

Gość dziewczyna pytalska
Aborcja poronienie???????????? Wiesz gdy zajdę w ciążę to nie pójdę na żadną aborcję tylko poniosę odpowiedzialność jaką niesie za sobą WSPÓŁŻYCIE bo się z tym liczę że można wpaść więc sobie daruj te wywody.

Gość elllloco
poza tym,jak nadejdzie ten moment,to na bank nie będziesz się zastanawiała czy to dobry czas na to,czy nie:p poza tym,tutaj niektórzy dobrze Ci radzą-lepiej wstrzymać się z tym trochę niż zrobić to za wcześnie.. pozdrawiam:)

Gość po maturze zajdz i spokoj
hehehe, no to skoro autorka mowi o odpowiedzialnosci, to spoko:D jak zaciazysz za szybko, to zrozumiesz, ze nie tak latwo z tym wszystkim. ale nikt ci juz tutaj wywodow dawac nie bedzie:D

Gość dziewczyna pytalska
czy ktoś tu wogóle mówi że wpadnę???? rozumiem że ty zaczęłaś kopulować z ukochanym po studiach jak zaczęłaś już pracę i mieliście mieszkanie żeby w razie czego coś zapewnić dziecku???? Będę brała środki antykoncepcyjne żeby nie zajść w ciąże i nie zajdę ale zawsze może być ryzyko nic nie daje sto procent pewności ale gdy już się wpadnie ale to chyba zerowa szansa to trzeba ponieść konsekwencję a ty mnie chyba źle zrozumiałaś bo nie planuje dziecka

Gość dziewczyno nie rob tego
Mówię Ci to ja doświadczona. Popełniłam największy życiowy błąd. Myślę że będziesz rozsądna i nie będziesz szła do łóżka . Chłopak w wieku 18 mydlił mi oczy tym że mnie kocha i poszłam z nim do łóżka. Zaszłam w ciążę odwrócili się ode mnie wszyscy również on na czele. Całą ciążę przeszłam w płaczu gdyż nie rodzina również mnie potępiła . To był najgorszy okres mojego życia ale urodziłam to dziecko i jednak odbiłam się od dna bo dostałam się na studia mimo że było mi ciężko ale nie żaliłam się nikomu wiedziałam że to wszystko zawdzięczam tylko i wyłącznie sobie. Teraz mam już własne mieszkanie i pracę i dorastającego syna ale musiałam się mocno wziąć w garść bo nie jest łatwo . Naprawdę nie popełniaj tego błędu co ja . Masz na to naprawdę jeszcze czas