Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowniczkaaa

Moje włosy

Polecane posty

Gość kierowniczkaaa

mam zniszczone wlosy same sie lamią no wiecie takie kulki na koncach i potem odpada czesc wlosow. jaka maseczka jest dobra na takie cos??? chce zampuscic ale ni huja kurwa zawsze za ramiona najdluzsze sa a ja chce takie dluuugie skurwysynki zeby mi urosły :) jakie maseczki piszcie mi tu:0

Gość obetnij na krotko i nie
farbuj maseczki i inne pierdoly to sciema dla naiwnych lasek, zeby zarobic kase

skurwysynki :) dobre podcinaj regularnie, a mało- np. po centymetrze, przeszkol kogoś z rodziny, znajomych - fryzjer zawsze zetnie więcej możesz łykać skrzyp jedz codziennie plajster cebuli albo trochę czosnku - surowych:) efekt jest wg mnie najlepszy dobry jest wax, w ogóle z odżywką chodź sobie po mieszkaniu, z folią aluminiową na głowie i podgrzewaj od czasu do czasu suszarką poza tym nie susz włosów suszarką, wgniataj mokre włosy w ręcznik, nie pocieraj, rozczesuj lekko suche, nie farbuj, nie używaj lakieru, żelu, wosku, pianki etc. nie używaj spinek i frotek z metalowymi elementami, nie ściskaj mocno włosów

Gość Hanah22
Witam, zniszczone włosy potrzebują szczególnej pielęgnacji. Uzywaj szamponów do włosów zniszczonych z gliss kur polecam też maskę mleczną z surowców pochodzenia naturalnego CARE ART, daje świetne rezultaty już po pierwszym użyciu.

Vichy dercos seria wzmacniajaca, pytaj tez o dzywke w sprayu (niezla calkiem) Na same koncowki serum z Avonu ( w zielonym opakowaniu), tanie i calkiem niezle.

Gość Gosiaczek2344
Ja też polecam maskę mleczną z surowców pochodzenia naturalnego CARE ART ;)

Gość Gosiaczek2344
i regularnie podcinać włosy

Gość .....ot ..co.....
na takie wlosy tylko maska WAX pomoze. kupisz ja w kazdej aptece

Gość ej ale jaki ten wax
ja mam do wlosow suchych i zniszczonych ten z henny jest lepszy?

Gość kierowniczkaaa
Wynalazłam sposób i teraz myję włosy w wywarze z gówna , ale ja sram żadko , więc sąsiad przychodzi dwa razy w tygodniu i sra mi do zlewu.

Gość aaaannonim
Po co się wypowiadasz jak nie masz nic mądrego do powiedzenia... Jak myjesz włosy gównem i Ci pomaga to Twoja sprawa.. współczucia dla twoich znajomych, którzy muszę wytrzymywać Twój zapach

Gość aniaksalewicz
Jak masz zniszczone włosy, to poczytaj tutaj : http://www.handsomemen.pl/wlosy,wlosy,witaminy_dla_wlosow__woda_a_wzrost_wlosow.html Znajdziesz kilka ciekawych porad, informacje o witaminach itp. Może niektórym się wydaje, ale woda jak i witaminy to bardzo ważne dla włosów.. Poczytaj!

Gość fryzjerrecczzka
idz do profesjonalisty, nie warto trzymac tak zniszczonych koncówek , bo one i tak sa martwe...niech ci podetnie taka ilosc zeby zostaly zdrowe wlosy, a poza tym zainwestuj w kuracje odzywcza w salonie, troche kosztuje, ale po ok. 3-5 zabiegach nie poznasz wlosów. nie wychodz z wilgotnymi na dwor, jesli suszarka to tylko z funkcja jonizacji, wtedy sie nie niszcza i zrezygnuj z prostownicy!!! co do produktów detalicznych i nieprofesjonalnych - lepiej nie wydawaj kasy, bo rezultatów nie bedzie maska domowej roboty: miod, cytryna , imbir i odrobine mleka, wymieszaj, podgrzej, imbir starkuj, cytyne wycisnij, naloz na cala dlugosc wlosow, owin folia i trzymaj ok.15-20 min. zycze pieknych wlosow:)

witam, polecam zdecydowanie kosmetyki do wlosow z serii la roche juz po pierwszych tygodniach uzywania wlosy staly sie wyraznie mocniejsze. Ceny sa przystpene polecam sprawdzic oferte apteki internetowej regenium http://www.regenium.pl/roche-posay-m-114.html sam kupuje tu rerularnie ceny sa niskie, a przesylka wysylana jest w 24 h zdecydowanie polecam

Gość xxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaa
Nie wiesz co kupić na prezent dla ukochanej? Wejdź na http://www.sekretna.pl tam znajdziesz coś seksownego dla niej, będzie pożytek dla was obojga

Gość 63
olej rzepakowy z marketu wmasowany we włosy (nie cały oczywiście), potrzymany 2 godziny na głowie ,później porządnie umyć głowę szamponem i powtórzyć ze dwa razy w miesiącu- efekt:piękne włosy, nie wypadają.

mam bardzo zniszczone włosy po farbowaniu oraz prostowaniu, miała problemy z niedoborem witamin, co pogorszyło stan moich włosow, wypadaly(w ciągu 2 miesięcy z gestych, stały się bardzo marne), rozdwojone końcówki i nieładny ogolny ich wygląd, irytował mnie no i postanowilam cos z tym zrobic.... procz szamponu i odzywki elseve oraz jedwabiu do włosów zaczęłam brac specjalne tabletki revalid oraz kupiłam w sklepie z ziołami capitavid. Jest on dostępony w kazdego tego typu sklepach... Ciezko mi sie go na poczatku stosowało, gdyz jest on w bultelce podobnej do butelek od syropow, a mimo, ze na opakowaniu jest napisany balsam, to jest on konsystencji wodnej, ale znalazłam na to sposob. Przełozyłam z butelki do mycia okien koncówke( Moze byc tez od mydła w płynie) mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi, jest to psikacz z rurką, który sie przykreca;p no i psikam sobie na moje marne włoski po kazdym myciu. Robie to 3 razy w tygodniu no i mimoze, ze dopiero zaczełam go stosowac i koncze pierwsza butelke, to efekt juz widac:) jest on nie drogi ja dałam 10 zł!! rewelacja. Wiec moje drogie panie, głowy do góry i do sklepu zielarskiego po CAPITAVID! :)