Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaaaaaaaaaa

moj chlopak zabrania mi antykoncepcji

Polecane posty

Gość julkaaaaaaaaaaaaa

mieszkamy ze soba juz trzeci miesiac i on mowi ze zabierze mi tabletki. nie wiem jak go przekonac ze jeszcze nie pora na dzidziusia. helllllllp

Gość vcndfvc
wyprowadź się i znajdź nowego.

Czy jesteś ubezwłasnowolniona, czy niedorozwinięta?? Jak chłopak może decydować o Twoim ciele i zdrowiu??? Jak możesz się skazywać na takie przedmiotowe traktowanie?????? :-o

Gość buahahahahahha
jak facet moze ci czegokolwiek zabraniac? zalosne

najpierw zabierze tabletki, potem co innego :/ nie rozumiem jak on może decydować o tobie

Gość julkaaaaaaaaaaaaa
mam 28 lat i powinnam miec juz dziecko bo niedlugo bedzie za pozno, bo powinno sie rodzic przed 30-stka. tylko ze ja nie chce. wynajmujemy mieszkanie, ja mam prace na zlecenie. nie widzie w tym wszytkim dziecka. tabsy tez zaczelam brac po kryjomu pare miesiecy temu. jestesmy juz pare lat razem i nie moge sie tak poprostu wyprowadzic i znalezc innego

Gość a kto powiedział ze trzeba
rodzic przed 30 tka? To jakis prawny nakaz,ktory to jest paragraf?

Gość i co grozi za jego złamanie
10 lat za urodzenie dziecka po 30????????????????Czy 15???????????????

Gość ni na siłę dziewczyno
skoro nie czujesz się gotowa na dziecko to poczekaj!jeśli urodzisz je wbre sobie to ani Ty nie bedziesz szczesliwa ani to niechciane w sumie dziecko:o

Gość vcn fvn mfg
julkaaaaaaaaaaaaa > po kryjomu? tzn oszukujesz faceta? mniej jaja i mu powiedz że bierzesz tabletki :o co za ściera :o

Gość julkaaaaaaaaaaaaa
on wie ze biore tabsy, bo mu w koncu powiedzialam. wiekszosc jego znajomych ma juz dzieci i to nawet takie juz wieksze. podobno jak sie nie urodzi przed 30-stka to potem moga byc problemy zdrowotne. tak mi ostatnio nawet ginekolog powiedzial jak dawal mi recepte. ja wiem ze to glupie ale bardzo go kocham i nie wiem co zrobic:(

Gość julkaaaaaaaaaaaaaa
nie moge mu odmowic seksu i tak sobie wezmie

jeśli zmusza Ciebie do seksu i ty wyraźnie mu dajesz do zrozumienia że nie chcesz seksu to jest to gwałt....

Gość pierdu pierdu będzie wiosna
"jestesmy juz pare lat razem i nie moge sie tak poprostu wyprowadzic i znalezc innego" - jak tak to nie pisz parę postrów temu że go "bardzo kochasz" tylko przyznaj się że jest Ci z nim po prostu wygodnie ;)

Gość julkaaaaaaaaaaaaa
nie jestem z nim ze mi wygodniej tylko dlatego ze go kocham. moj problem to to ze on chce dzieci a ja nie. i nie wiem jak z nim rozmawiac

jeśli w tak ważnej sprawie nie potraficie się dogadać to nie wróże wam kolorowej przyszłości... :o

Gość cdefg
Branie tabletek to najgłupsza rzecz jaką mogłaś zrobić. Przez to za parę lat będziesz brzydka i utyta, a skoro nie chcesz mieć dziecka to on cię po prostu zostawi i poszuka sobie takiej która da mu dziecko.