Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocham211

spodziewam się dziecka

Polecane posty

czy ktoś spodziewa się dziecka :):)ja jestem szcześliwą mamą już za 7 miesiecy zobacze nasze Maleństwo Sławek kocham cie

Gość z całego serduszka
gratulacje :)

Gość z całego serduszka
Tak :)

Gość gratujacje za tak wielkie
osiągnięcie!!!!!!!!!!:-(

Gość fasollada
ahahahahahahahaaaaa gratulacje , mnie jeszcze nikt nie zapłodnił

Gość a ten Sławek
to ile ma już tych dzieci???

Gość brzęczyszczykiewiczzz
gratulujemy wpady oraz przyszłych rozstępów i obwisłych tzytzków :D

Gość a ja wlasnie doczytalam
ze to wpada z 1 randki :D:D:D

Gość lalistka
No a to co jest napisane wyzej to prawda. Po ciazy ciało sie zmienie i nie wyglada tak pieknie jak przed ciaza :P Życie :P

ale ona i tak zaraz napisze, ze jej facet bedzie kochał jej rozlazłą doopę z cellulitem i obwisłe tzytze :P

Gość oliwia 78
znowu bez przesady , ze po ciązy cialo jakoś sie drastycznie zmienia , ja mam małe dziecko 30 skończona i po ciązy nie ma żadnych rozstępów na brzuchu , to zależy

Gość lalistka
Dlatego ze dbałas o sibie w ciazy i pewnie po ciazy :) Dlaetgo pewnie nawet nie widac ze dziecko urodziła :)

Ludzie! Boze...darujcie sobie te teksty typu "cellulit, rozstępy, obwisłe piersi", bo to jest żenujące! Pani się cieszy, że będzie mieć dziecko! Zresztą nie dziwię jej się :) Taki maluszek, to super sprawa ;) Moja ciocia też spodziewa się dziecka :) Ma termin na 19 listopada :) Gratuluję pani! :) Pozdrawiam :)

Gość lalistka
-----> "brzęczyszczykiewiczzz ale ona i tak zaraz napisze, ze jej facet bedzie kochał jej rozlazłą doopę z cellulitem i obwisłe tzytze " No to zycze ci z całego serca aby twoja sie tak roztyła i jeszcze nie dała ci rozwodu :D :D :D

Gość pewnie ze super sprawa
sika, sra, ciągnie cyca i wrzeszczy naprzemiennie, nie bedzie spala przez caly rok, a jej facet bedzie mial to gdzies 🖐️

nie jestem aż tak głupi, żeby się żenic :P pamietam zawsze o prezerwatywie i zaliczam kolejne laski

Gość lalistka
":pewnie ze super sprawa sika, sra, ciągnie cyca i wrzeszczy naprzemiennie, nie bedzie spala przez caly rok, a jej facet bedzie mial to gdzies " o wow to w jakim ty zwiazku zyjesz? chyba w jakiejs patologi ze tak do sprawy podchodzisz :P

Gość przepraszam ale co nas to
obchodzi?

Gość kafrealla
nie wiem w jakim wy środowisku żyjecie że widzicie kobiety po urodzeniu są grune, cellulit i obwisłe cyce, chyba w opuszczonym pegeerze albo w zacofanej wsi

Gość baby są głupie
mysla, ze złapia faceta na dziecko i juz bedzie ich :classic_cool: ja wole płacic alimenty jak wpadne i od baby trzymac sie z daleka :P

Gość lalistka
----> brzęczyszczykiewiczzz "nie jestem aż tak głupi, żeby się żenic pamietam zawsze o prezerwatywie i zaliczam kolejne laski" No to gratulujemy :) Spadaj szczawie laski zaliczac a nie z matkami i babkami w ciazy dyskutujesz :D

Gość oliwia 78
lalistka jakbyś zgadła , po ciązy nie ma śladu oprócz maleńkiej prawie niewidocznej bliznie po cesarce , a autorce zyczę powodzenia i żeby dbała o siebie i dziecko i w zadnym wypadku niech nie słucha negatywnych opini

Gość assdfgh
Ale ludzie sa zawistni. Wystarczy ze ktos napisze ze jest szczesliwy to juz sie znajdzie banda frustratow ktorzy znajda powod zeby to podwazyc. Ja Ci gratuluje i ciesze ze sa tu jeszcze ludzie ktorzy sa szczesliwi :)

Gość lalistka
"baby są głupie mysla, ze złapia faceta na dziecko i juz bedzie ich ja wole płacic alimenty jak wpadne i od baby trzymac sie z daleka " No to sobie płac :)

Gość kdhfoisahdfoahgldfkhg
jasne takie dziecko to super sprawa ? jak ktoś chce być niewolnikiem przez większość swego życia to jego problem, mamuśki zwykle są bardzo zacofane w rozwoju i umyśle, odpowiada im siedzenie w domu, pranie sprzątanie gotowanie i wycieranie dup. Dochodzi do tego infantylność : łapeczki, zupeczka, kupeczka, niunieczka, itd :O

Gość oliwia 78
a ty nas nie obrażaj , jestem mamą , nie jakąś zacofaną na umyśle i nie siedzę w domu tylko pracuję , jak większośc matek!!!