Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocham211

spodziewam się dziecka

Polecane posty

Gość lalistka
--------> oliwia 78 No bo taka pradwa jak o siebie dbasz w ciazy i po ciazy to wogole nie widac ze kiedys wogole dziecko urodziłas. Po za tym piersi robia sie wieksze i ładniejsze :P (oczywiscie trzeba dbac o nie). Nie mówiac juz o tym ze jak cie zszyja ciaśniej to ma sie wrazenie ze sie kolejny raz dziwictow traci :D :D :D Ja po ciazy wygladam i czuje sie lepiej nie mówiac o tym ze sex jest o niebo lepszy niz był :)

Gość lalistkka
---->kdhfoisahdfoahgldfkhg "jasne takie dziecko to super sprawa ? jak ktoś chce być niewolnikiem przez większość swego życia to jego problem, mamuśki zwykle są bardzo zacofane w rozwoju i umyśle, odpowiada im siedzenie w domu, pranie sprzątanie gotowanie i wycieranie dup. Dochodzi do tego infantylność : łapeczki, zupeczka, kupeczka, niunieczka, itd" A ty On czy ONA? Wiesz nikt ci nie kaze byc zacofaną lub zacofanym i siedziec w domu i dzieckiem sie zajmowac. Twoja matka jak by nie było według twojej teorii to tez jakis chyba zacofany mlun jest :)

Gość oliwia 78
lalistka i tu sie z tobą zgodzę , ja tez po ciązy lepiej wyglądam i lepiej się czuję , a co do seksu...... tez nie narzekam hahaha, nawet powiem , ze kazda kobieta powinna mieć przynajmniej 1 dziecko

Ania_234 bardzo pani dziękuje ludzie co wy chcecie już nikd nie moze sie cieszyc dziekuje wszystkim tym co mi pogratulowali

Gość fujjjjjjjjj
14:55 [zgłoś do usunięcia] oliwia 78 - rzygać się chce :) wrzućcie swoje zdjęcia to ocenimy czy naprawdę tak ekstra wyglądacie :)

Gość lalistka
--------> kdhfoisahdfoahgldfkhg Spadaj anaflfabeto.

Gość lalistka
----> kocham211 Olej ludzi :) Ciesz sie sama a innych miej w dupe :P

Gość oliwia 78
do fujjjj to rzygaj !!! byle nie na mnie!

Gość oliwia 78
puściłam się z Rumunem i dziecko jest bardzo ładne :)

Gość szeszele
ależ mamuśki to zwyczajne samice plujące jadem i uważające się za królowe :D stereotyp matek polek na kafe ;) żałosny... uważacie, że takie super zadbane jesteście? życie ciągle w biegu, tu praca, sprzątanie gotowanie i zajmowanie się rozwydrzonymi bachorskami ohh naprawdę musicie być zadbane i na pewno wyglądacie lepiej niż wszystkie miss świata w kupe wzięte :P przyznajcie się lepiej do worów pod oczami i innych jakie macie na co dzień :P

Gość lalistka
"kocham211 (vick18@onet.eu) lalistka widac ze zazdroscisz szczęscia" yyyyyyyyy???? ja??? to napewno było do mnie?

Gość szeszele
czego mam wam zazdrościć?? jestem w szczęśliwym związku zarabiam w kilka miesięcy więcej niż wy w rok i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy o których wy nawet pomarzyć sobie nie możecie :) więc przyznajcie się lepiej ile razy wy marzycie o ciszy i spokoju jakiego wam brakuje w codziennym życiu

szeszele gratuluje że zarabiasz he he co jestes dyrektorem prostytutką czy masz własny bar

Gość lalistka
-----> kocham211 To fajnie mnie podsumowałas..... za to ze stanełam w twojej obronie. Dziekuje. Zycze ci zdrowego malenstwa i przykro mi ze tak mnie potrakotwałas nie czytajac najprawdopodobniej ani jednego mojego posta. Zgadza sie ludzie sa zazdrosni i to bardzo. Ociekaja obłudą, zazdroscia i jadem. Dziekuje ze mi uswiadomiłas ze taka własnie jestem.

Gość strogonov
lalistka- durna jesteś z tą zazdrością zmień płytę najlepiej nie mam powodów do tego by zazdrościć nieprzespanych nocy, zasranych pieluch i ograniczonego życia dociera do ciebie że bezdzietni nie chcący mieć dzieci nie mają czego zazdrościć??

lalistka czy ja cie obrażam po prostu sie pomyliłam kazdemu sie zdarza ja cie nie nazywam suko albo itp nie zycze sobie tego i nie jestem głupia kur nie obrazaj innych jak tobie to nie miłe

lalistka nie rozumiem cie troche bo najpierw mi gratulujesz a potem mnie nazywasz ku masz powody do tego znasz mnie zeby mnie obrazac obraz kogos kogo znasz ciekawe jak postopi druga osoba mnie nie znasz i nie zycze sobie

Gość aja tam
do autorki ktos sie pod nas podszył , ukradł mój pseudonim oliwia 78 , nie masz za co dziękowac , powodzenie zyczę

Gość lalistka ta prawdziwa
oddaje nicka.... nich sie podszyw popabi. A do autorki tematu tylko jedno zdanie .... nie wysilaj sie :) Olewam temat. Miełej dyskusji zycze :)

Gość aja tam
no bo siedzą jakies sfrustrowane i obrazone na cały świat paniusie co zioną jadem ! nie przejmuj się tym ! zazdroszczą ci , bo dziecko to najwieksze szczęście w zyciu , przynajmniej masz dla kogo zyc , nie zdziwię się jak ktoś znowu ukradnie mój pseudonim , juz więcej nie bede sie wypowiadać w tym temacie , bo nie ma z kim dyskutowac trzymaj sie autorko , czasem napisz co u ciebię ,będe czasem zaglądać do tego tematu , pa

Gość buchparabuch
"bo dziecko to najwieksze szczęście w zyciu" hłe hłe hłe, jasne :D