Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocham211

spodziewam się dziecka

Polecane posty

Gość szeszele
tępe pały czego mam niby zazdrościć??? nie wiedziałam, że mamuśki są takie tępe nawet nie rozumieją co ja piszę :D:D:D:D kur.wa ja mam dla kogo żyć a na pewno nie jest tą osobą dziecko... ograniczacie swój świat do dzieci ale cóż, norma...

Gość sierpniowa panna
Gratuluje i zazdroszcze:-) Ech tez bym chciala miec dla swiata takie wiesci:)

Gość szeszele
jak już pisałam jestem ustawioną w życiu kobietą mam masę czasu dla siebie i swoich znajomych rodziny itd i nie potrzebne mi żadne dziecko do szczęścia... zaraz napiszecie pewnie, że jestem zimną su.ką egoistyczną na dodatek ale olewam takie stwierdzenie :) to wy macie mi czego zazdrościć, na wszystko mogę sobie pozwolić kiedy chcę i z kim chcę odpowiada mi takie życie w zupełności:) boli was coś mamuśki?

Gość assdfgh
Ci wszyscy frustraci co tu sie obrazaja nawzajem to sami wystawiaja swiadectwo swojej inteligencji :D Dziewczyna tylko napisala ze bedzie miala dziecko i ze sie cieszy i posypaly sie obelgi. Czy ona napisala ze wszyscy co nie maja dzieci to debile i podludzie? Nie,wiec nie rozumiem tej krytyki. Faktycznie bardzo na poziomie jestescie.. Ale w sumie czego sie spodziewac po kafeterii.. Autorko nie przejmuj sie :) ciesz sie swoim szczesciem ;)

Gość assdfgh
a swoja droga uderz w stol a nozyce sie odezwa :P to nie "mamuski" czy autorka zaczela te obelgi ale wlasnie te wielce "zadowolone z zycia bo bez srajacych bachorow" "spelnione" kobiety.Chyba jednak nie do konca jest tak ze jestescie takie szczesliwe,gdyby tak bylo to byscie nie pluly jadem na lewo i prawo.