Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghfhghfh

Zaołżę się, że na Kafe nie ma ani jednej ładnej kobiety

Polecane posty

looo jessuuu napisalem swojej :O mialem na mysli twoja urode kciukiem :)....sorry za blad :O...mam nadzieje ze nikt nie zauwazyl :O jestes bardzo ladna :) ...

wszyscy siedli na kciukiem... :D bądzmy nastawieni przyjaźnie do siebie:) mnie tez kiedys ktos napisal na kafe ze jestem brzydka ale co tam

Gość kciuk da se rade
zawsze se dawala to i teraz se da :-)

Gość Kwiatuszku
Nie chcesz się ośmieszyć bo jesteś pewnie taka prawdziwą paszteciara. Dlatego nie dasz zdjęcia. A nie że prywatność szanujesz. Boisz się że cię wyśmieja. A kciukiem jest nie dość że ładna to jeszcze nie jest tchórzem jak ty. Dodam jeszcze że nie jestem facetem

Gość kciuk to idziesz
na te germanistyke ?

Ok tak tak wstydze sie siebie :classic_cool: ohh niech tak wam bedzie jestem najwieksza paszteciara jaka mozna sobie wyobrazic :classic_cool: A reasumujac to widzialam wiele tutaj kobiet ladnych :) Te ktore pokazaly zdjecia :classic_cool:

antonio ale sie czepiasz :classic_cool: Paszteciara brzydka oblesna jaka chcecie mam to gdzies wazne ze wiem jaka jestem i ze sie podobam w zyciu osobistym a nie na jakims K A F E :classic_cool: i nikomu nie musze udowadniac nic :classic_cool: jak spedzacie dzisiejszy wieczor ? 🌻

tragedia, jesteście żałośni, keidyś kafe była inna teraz są tu sami psychole , erotomani, puste lachony itd. ŻAAAAAAAAAAAL

psychiczna kafezdzira>>> teee nie badz taka do przodu :).... czeka nas jeszcze spotkanie u sklepowiej prostaczki ...przypomniala mi sie ostatnio :classic_cool: