Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghfhghfh

Zaołżę się, że na Kafe nie ma ani jednej ładnej kobiety

Polecane posty

antoinio chuuuuuuuuuuuuuu...li a ty spieszaj na obiad. twoja stara na pewno już zaje**ła sąsiadce mielone :D

Gość
haha, Kabel, ale masz pamiec dobra :classic_cool::D:D no dobra, ja sie nie powinnam wypowiadac na te tematy, choc...wszystko...wyszlo na prosta ze sie tak wyraze:P:D neska... dziub w ciup:classic_cool:

psychiczna kafezdzira>>> jestem wstrzasniety jak martini ze zapamietalem nick .....co do zdarzen mam pamiec zajebista ;)....zwlaszcza jesli chodzi o kobiety ;)....One nie znosza jek sie o nich zapomina :)

Gość
Kabel - czy moge zrobic ''kopiuj-wklej'' z pamieci Twojej do pamieci mojego TZ? :D:D bo raczej nie chcialbys sie podtykac pod jego ...dziurke??? :o:D:D

Gość ytrjtrhtrht
twoja stara założyła się ze Steczkowską

ytrjtrhtrht>>>>jak widac na zalaczonym obrazku autor przegralby zaklad ;).....nastepnym razem zaloze sie o kase :) ...lubie wygrywac ....i zawsze wygrywam

Gość
neska, zarty na poziomie rocznika z nicka, faktycznie, wybaczam;) 🖐️ Kabel, dobrej zabawy:classic_cool::D:D 🖐️😘

Gość ytrjtrhtrht
skoro ja tu siedze i jestem ladna to na pewno sa tez inne fajne laseczki :D:D

Gość jak jarek.84
"...nastepnym razem zaloze sie o kase ...lubie wygrywac ....i zawsze wygrywam " to też fakt ;) usb, dlatego ostatnio zaczęłam brać przykład z bardziej doświadczonych, miłej sobotki

ale sie porobilo:) a ja tylko po zakupy poszłam:) ta, idę na germanistyke, tyle, że za jakiś rok bądź później od lutego zaczynam studium w poznaniu roczne

forumowy, ech, że mójkafe nie lubi:P a wezmę modka płci męskiej. podobno jest taki rodzynek tutaj :)