Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghfhghfh

Zaołżę się, że na Kafe nie ma ani jednej ładnej kobiety

Polecane posty

Naprawdę jesteś tego pewien? ;D hmm.. wiem, że jestem BARDZO ładna :p hah.. pozdrawiam pasztety :p

wiesz ? mowizona do meza : ja to mam szczescie ...obok zsypu na smieci znalazlam wloskie buty i w dodatku moj rozmiar :) po paru dniach zona znowu do meza hehe dzis na naszym zywoplocie znalazlam futro przymierzam -moj rozmiar szczesciara z ciebie rzekl maz ...mnie szczescie nie dopisuje wkladam wczoraj reke pod poduszke -patrze bokserki przymierzam- i qrfa nie moj rozmiar !

Gość jak jarek.84
ale ja muszę coś dodać Popatrzymy na to całe gó*no z kafeterii tam wszyscy są piękni a tobie wmawiają ze jestes Ale nie daj sobie wmówić, że nie jesteś zaj**isty Oni mogą się mylić, Ty bądź po prostu sobą "....uwielbiam Cię ....." to stopka kogoś kogo też lubię

Gość jak jarek.84
facet jest, ale jest bardzo wymagający 🖐️

Gość jak jarek.84
echhh usb, nie zrozumiałeś mnie chyba po tym Twoim Bell's czy jak to się pisze. nie mogę mieć pretensji do pana boga, jeśli chodzi o wygląd:) 🖐️

Gość jak jarek.84
USB :classic_cool: zrozumiałeś :) jak zawsze, to ja muszę wiedzieć czy mam to ciągnąć, kwestia przyszłych zdarzeń - dobrych lub gorszych on jest taki w tej kwestii jak dżarek, nie śmiej się dzięki USB za pewne posty, które otworzyły mi oczy 🌻

i widzisz !!!!!!!! dla mnie juz jestes zajebista :) 🌻 zapamietaj sobie jedno ! ja facet ci to mowie : swiat zawsze krecil sie wokol kobiety ..nigdy wokol faceta ...........

Gość jak jarek.84
USB :classic_cool: jak jesteś wielbicielem buldożków francuskich, to ZAWSZE się dogadamy, szkoda, że go usunąłeś. ale dżarka i tak lubię za dobry gust, ( ja zawsze lubię tych, którym większość zazdrości ) , najlepszego usb, może jeszcze się kiedyś spiszemy ( tylko nie wierz wszystkim obrażającym pomarańczkom) , see you ;) 🖐️

usunalem bo budzil dziwne skojarzenia u jakiejs uzytkowniczki :)... na obrazajace mnie pomaranczki nie zwracam uwagi ..w tym czasie zwykle pisze z kims przyjemniejszym ...nawet nie wiem jaki ma gust jarek ...on tylko mowi o pasztetach do zobaczenia :) 🖐️