Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryśka666

Zaniedbalam się -czuje że dla niego nie jestem już atrakcyjna

Polecane posty

moim problemem tez jest to ze ja codziennie albo co drugi dzien najdalej latam z odkurzaczem i mopem bo wszedzie widze brud.wczoraj sie przemoglam i jak wrocilam z pracy to zrobilam sobie odrosty i w miare ulozylam wlosy.

a już niedlugo założysz tu kolejny temat pt. "czemu mój facet mnie zdradza".Kolejna żałosna pinda która mysli że jak facet z nią jest to bedzie już zawsze,choćby nie wiem jak wyglądala;/ weź sie ogarnij!!

sama jestes pinda!!!!!!!! nie znasz mnie wiec mnie nie obrazaj! a ty pewnie jestes ta suką która żeruje na zajetych facetów -pakując się im do łóżka!!!

Gość a dlaczego
on nie lata z odkurzaczem???? wyobraz sobie jak bedziecie mieli dziecko to co bedzie jak ty juz teraz nie masz sily i czasu dla siebie. Jesli gotujesz to niech on zmywa, a kiedy bedzie odkrzal Ty sobie bedziesz w lazience robic wlosy

problem w tym ze on sie nie obija.pracuje wiecej odemnie ok 14h dziennie ja 12h i robi mnostwo innych rzeczy np zakupy rachunki itp

Gość a dlaczego
hmmm.... ale troche cie rozumiem, czasami sie nie chce. Chociaz mysle, ze to tez brak systematycznosci, mozliwosci sa tylko jakos przeciekaja przez palce

Gość a dlaczego
a mieszkacie w Polsce? To tak z ciekawosci :)

nie,nie jestem pindą polującą na zajętych facetów ale nie dziwie sie że są takie kobiety,w koncu cos sie tym facetom należy kiedy ich laski to zwykłe tuczniki;/ I jeszcze masz pretensje że mowi ci takie rzeczy??Ciesz sie ze je mowi a nie wskakuje do lozka z inna!!;/

Droga Ewo wszystko można powiedzieć, ale chodzi o styl i 'ton' wypowiedzi. Nie atakuj kobietki tylko staraj sie jej pomóc. Ja też ostatnio ciut się zaniedbałam przez jakies 9 miesięcy z pomalowanej zawsze zrobionej kobietki ztsłam się 100% naturaln oczywiśce myc i golić sie goliłam jednak włosy wiązałam do tyłu i ero makijażu bardzo mi sie to nie podoba tylko problem jest taki że ja szybko ogarniać sie nie potrafie każde przygotowanie zajmuje mi dużo czasu ;/ Ale stwierdziłam, ze koniec pomimo e studiuje dwa kierunki jeden dziennie drugi zaocznie i jestem padnieta to postanowiłam zapisac sie na aerobic bo pomimmo ze jestem bardzo szczupla bo przy 164 waze jakies 47 kilo to i tak widze u siebie cellulit i taki brzuszek mam sflaczały zero mieśni co bardzo brzydko wygląda postaraj sie mimo wszystko zapisac na jakiś sport, poczujesz sie zdrowasza i ładniejsza a efekty czasem przyjda. Mówie Ci przełam barierę i działaj chociaz wiem, że trudno samej mi to zabrało kilka dobrych miesięcy.

oj Marysiu, znam ten problem. Nagle obowiązki domowe, inne priorytety, zadania... też kiedyś wyglądalam inaczej (lepiej) ale staram się małymi kroczkami sukcesywnie pracować, by osiągnąć to co zaplanowałam. i nie jest to łatwe. codzienność potrafi zniszczyć wiele. Spróbuj małymi kroczkami, nie od razu Rzym zbudowano. Ja będę działać dalej. Powoli. ale dalej. pozdrawiam