Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurny ogier 22cm

Do kobiet, złapał was kiedyś obcy facet w miejscu publicznym za...

Polecane posty

Hmmm powiedzmy że nasza koleżanka a kumpla dziewczyna sama mu wymierzyła sprawiedliwość soczystym kopem w jajka :) Potem my z nim chwilę pogadaliśmy ( w taki brutalniejszy sposób) No i nigdy więcej go u nas w pubie nie widziałem :)

Gość Zawiedziona i nie macana
Nie wiem jak to się dzieje że od paru dni jeżdżę tramwajami i autobusami a nikt mnie nie chce pomacać.Chyba z tym macanie to ściemniacie! Nadstawiam dupę, nadstawiam cyc i nic!!!! Mamooooo

Wpadaj do torunia i daj fotkę jakąś pojeździj tramwajem trochę w okolicach UMK to cię pomacam jak tak bardzo tego chcesz ;p

juz dawno mi sie nie zdarzylo - widocznie zestarzalam sie :D ale kiedys mi sie to czesto zdarzalo - mimo, ze nie chodzilam jakos specjalnie wyzywajaco ubrana (patrzac na dzisiejsza mlodziez) najczesciej bylam tak zszokowana, ze nic nie robilam poza odepchnieciem reki, albo kilkoma niemilymi slowami ale ekstremalna sytuacja mi sie keidys zdarzyla w autobusie. sa tam takie miejsca, ze sie siedzi naprzeciwko - wlasnie tam usiadlam (mialam mini) i czytalam ksiazke - jakis koles (wtedy pewnie z 10 lat ode mnie starszy) zdjal plaszcz i polozyl go na swoich i czesciowo moich kolanach - olalam to i dalej czytalam - byl straszny korek - poczulam jakies cieplo od tego plaszcza ale olalam to bo nawet bylo milo bo niezbyt byla pogoda na zewnatrz ale po chwili sie zorientowalam, ze on mnie glaszcze po kolanach - spanikowalam - nie wiedzialam co zrobic - w koncu starszy facet - nie wiadomo co mu po glowie chodzilo i co moze mi zrobic - byl ten cholerny korek i nie mogalm wysiasc, az w koncu autobus sie zatrzymal i wybieglam z niego - teraz bym wiache mu poslala i liscia, ale kiedys bylam bardzo niesmiala

Gość lallkaa
he a wiecie co mi kiedys sie zdarzylo? stalam w autobusie do wyjscia i czuje ze ktos mnie za tylek chwycil ale tak mocno.. odwracam sie zeby opieprzyc faceta a tu patrze jakas dziewczyna ...zamurowalo mnie i jak najszybciej wyszlam z tego autobusu;)

Gość Złośliwy lolo
Jak już tak długo wytrzymałaś trzeba było jeszcze chwilkę poczekać aż by ci wsadził po same jajka.

za kilka lat bedzie 30 mi tez kiedys koles zlapal za tylek na basenie - szlam z 2 kolezankami a on niestety wybral mnie ale jak tylko sie odwrocilam z szyderczym usmiechrm uciekal, a one nawet niczego nie zauwazyly. szytem bylo jak koles po 40 wsadzil mi reke pod spodnice, jak przechodzilam po pasach - on szedl z naprzeciwka, tylko zdarzylam obronic sie przed podniesieniem spodnicy, a on znikl tylko tych wszytkich kolesi laczyl zawsze ten usiech - im to sprawia ogromna przyjemnosc, a nie pomysla o tym, ze nam nie koniecznie

a wrecz sie ciesze, ze mnie to juz dawno nie spotkalo pewnie dlatego, ze juz nie jezdze komunikacja miejska

Gość Zawstydzony pomacany
A mnie kiedyś w tłoku w autobusie jakaś Pani złapała za fjuta bo autobus gwałtownie zahamował. Mi było miło a Pami mnie przeprosiła ale nie puściła.

Gość dla mnie sprawa jest jasna
jak laska nie chce byc łapana za pupe to ją zasłania np. zakłada dlugą kurtke, płaszcz,

Gość wrrrrrrr
Mnie kiedyś na imprezie złapał idiota za tyłek odwróciłam i z liscia wymierzyłam kare. Patrzę a ten wieśniak chce mi oddać. Już się zamierzył ale szybko zareagował mój kumpel więc rozeszło się po kościach. Za jakiś czas okazało się że ten sam wieśniak chodzi z moją kumpelą. Na szczęście szybko sie go pozbyła jak zorientowała sie jaki z niego burak.

Gość a jak zareagujecie jesli ten
ktory was złapał za pupe będzie sie wam podobac ?

Gość to szybko przestanie
:classic_cool:

Gość a inne opinie

Gość dodla mnie sprawa jest jasna
Piszesz głupoty. Dziewczyny mają prawo chodzić w króciutkich spódniczkach, sukienkach, płaszczykach, itp. Ale nikt nie ma prawa ich obmacywać, jeżeli sobie tego nie życzą. I długość ubrań nie ma tutaj nic do tego! Powinieneś się cieszyć, że fajnie wyglądają w mini, że możesz dzięki temu widzieć piękne dziewczyny na ulicach. Na plaży naturystów laski chodzą zupełnie nago i to wcale nie znaczy, że każdy je może dotknąć. Podejrzewam, ze w obronie stanęliby inni plażowicze, nie tylko ich chłopaki

Gość Łoniak Zbożowy
Jak to? wystawiasz duęto mogę zamacać, rozbierasz się na plaży to dajesz przyzwolenie żeby cie wyruchać - nieważne jakiej płci jesteś. Dodatkowo może cie wyruchać kazdy pies jesli plaża znajduje sie w odleglosci do 250 m od najblizszej zagrody z psem. Takie jest prawo! ludzie

Gość do Łoniaka Zbożowego
Taaa, i świstak siedzi i zawija w te sreberka...

Gość Świstak Sreberko
Odpierdolcie sie!

Gość komediant wielkie zero
Do komendianta mam nadzieję, że ciebie ktoś napadnie w podziemnym przejściu albo tunelu i zerżnie analnie... frajer z ciebie

Gość komediant wielkie zero
i wyrazy współczucia dla twojej matki z powodu urodzenia takiego psychola...

Gość przełamując fale
kiedys jechalam rowerem nad jezioro i jakis kretyn wystawil reke z samochodu i mnie klepnal w tylek, idiota nie pomyslal ze moglam w ten sposob skrecic sobie kark. Mam nadzieje ze teraz zadnemu nie przyjdzie do glowy taka zagrywka bo trenuje kravke i moglby sie bardzo zdziwic.