Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurny ogier 22cm

Do kobiet, złapał was kiedyś obcy facet w miejscu publicznym za...

Polecane posty

Gość jurny ogier 22cm
Przepraszam wac panny miało być 2,2 cm (zapomniałem przecinka) 2,2 to długosc mego penisa we wzwodzie

Gość okoskok
zlapal za piers, dostal w morde, reakcja ludzi bezcenna. nigdy nie zapomne ich zdziwienia. problem w tym ,ze nie widzieli jak zlapal mnie za piers, a ja jak przywalilam w pysk to bylo slychac . dodam, ze to byl staruch ,na oko ponad 70lat z pewnoscia.

nie raz lapali mnie za tylek. ale tylko na dyskotekach albo koncertach, wiec nawet nie bylam w stanie zareagowac, za duzo ludzi. raz koles na dysce jak przeszlam kolo niego wlozyl mi reke gleboko pod tylek, miedzy nogi a jak sie odwrocilam zeby go walnac, to z durnym usmiechem mowil TO NIE JA. :D

Gość czarnoskóry student
Mnie tesz czesto łapia za dupe i mi sie to podoba!!!

Kiedys we Włoszech skazano kolesia który w pociągu .. się PATRZYŁ na starszą kobietę z naprzeciwka w "nieodpowiedni (jej zdaniem) sposób" . Dostał 10 dni paki. :O Pech chciał ze była żoną jakiegos sędziego... Wracając do tematu - owszem, ochota czasem przychodzi.. wielka ;) .. ale teraz już nie będę o tym myslał. W ogóle nie będę zauważał różnic w płci, bo po co. Szkoda nerwów. Istnieje tylko rodzaj męski i nijaki - trzymaj się tego i ani liscia nie zarobisz, ani do puszki nie trafisz. "Powinieneś się cieszyć, że fajnie wyglądają w mini, że możesz dzięki temu widzieć piękne dziewczyny na ulicach." Po co? Lizanie lodów przez szybkę? Daruj sobie :O :classic_cool:🖐️

Gość svsvvsv
- niezadowolona z siebie? - chcesz schudnac? - pozbyc sie tluszczu? - zlikwidowac cellulit? --> http://www.thermacuts.ocom.pl nie zwlekaj! w polaczeniu z cwiczeniami beda efekty :) poczuj sie atrakcyjna, piekna i pewniejsza siebie :)

Gość z tymi wlochami to sciema
poczytaj sobie - we Wloszech sa wlasnie bardzo anty molestowanie.. Włoscy faceci robia to tak czesto ze sądy traktuja takie zachowania z przymruzeniem oka - zazwyczaj nagana i czasem grzywna

Gość a postanawiam umrzec to musi
miec przecudna pupcie - zamiesc fotke !!!!!!1

Gość Justynkaaaaaa91
mnie szef w pracy złapał za tyłek (jest 21 lat starszy). rozmawiałam z klientami, nagle poczułam czyjąś dłoń na pośladku, przejechał mi ręką po nim, nie wiedziałam co mam zrobić, zamurowało mnie, zamilkłam. po kilku sekundach odwróciłam się do tyłu a za mną stał szef, z uśmiechem tylko spytał "Justynko, gdzie masz zapas parasoli?" od tamtego czasu nie mogę przestać o nim myśleć..

Gość do Justynkaaaaaa91
To jest mobbing, możesz go pozwać tylko musisz mieĆ dowody. szanuj się nie pozwól by taki śmieć cie lapał za tyłem a jak dupy mu dasz toś głupia zerżnie cie a po jakimś czasie zwolni ;)

Gość do jurny ogier 22
A z ciebie to niezły żjeb a nie ogier, obce baby obmacywać bo sie nie potrafi jednej poderwac:D:D:D

Gość mariner
Kiedys w NIE -Urbana byl taki reportaz o "ocieranctwie" w miejscach publicznych. WYNIKA z niego ze jest rynek i podaz na cos takiego. otoz np w tloku w tramwaju lub kolejce facet pociera czlonkiem (golym) o posladki lub rowek upatrzonej kobotki.Ta sie nie moze ruszyc oczywiscie .I co sie dszieje okazuje sie ze bardzo wiele z nich nie robi nic lub w jakis sposob podejmuje gre ! delikatnie oddajac ruchy frykcyjne. Pewien anonim opisal jak podobne sytuacje mial prze kilka miesiecy z pewna licealistka.STAWAL ZA NIA JAKBY NIGDY NIC I ZACZYNALAO SIE !

Gość męski świńtuch ostry
mariner - a inni ludzie tego nie widzieli i nie reagowali? zresztą kumata kobieta nawet nieświadomie ale dostosuje swoje ruchy do ruchów "posuwacza". i z czasem sama zacznie o to prosić i za tym tęsknić

Gość mariner
Z reportazu wynikalo ze "ocieracz " wybiera gesty tlokmto warunek aby byl zbity i gesty tlok gdzie mozliowsc ruchow jest ograniczona i ludzie mysla jedynie o utzrymaniu rownowagi.

Gość @filmy
bo lapac za pupy to trzeba umiec - ktora z was zostala ostatnio złapana i czy fajnie było?

ja kilka razy zostałam klepnięta albo złapana za tyłek i nawet mnie to podnieciło jednemu, który mnie w autobusie obmacywał nawet później lodzika zafundowałam

Mnie raz za cycki :( Normalnie szedł cham prosto na mnie i sru mnie za piersiątka :P Dostał w pysk i zgłosiłam Straży Miejskiej, że zboczek tam się kręci.

Gość mnie teżkiedyśjedna laska
niby przypadkiem małego trącała. Spojrzałem na jej uśmiechniętątwarz a ona nawet ręki nie zabrała tylko jeszcze bardziej roześmiana stoi to jak jej nie zajebałem z półobrotu...

Gość gość
Mnie kiedyś kobieta złapała za penisa, oczywiście dostała w pysk bo chamstwo trzeba tępić

Gość gość
facet w pociagu pogłaskał mnie po tyłku ale nie zareagowałam bo poczułam miły dreszczyk :-)

Gość gość
na schodach wsadził rękę pod bluzkę, zamurowało mnie i nie wiedziałam jak zareagować.

Gość gość
bo tyłki macie zayebiste i aż się chce dotknąć , takie miękkie fajne mmm

Gość gość
w metrze włożył mi ręce pod spódnicę i gładził aż do cipki byłam jak zdrętwiała to było w Paryżu on był czarnoskóry

Gość gość
W centrum Warszawy na ulicy akurat zupełnie pustej gdy mijaliśmy się z jakimś facetem chwycił mnie od tyłu prze spódnicę za pół tyłka tak mocno, że aż wcisnął mi palce w dziurkę między pośladkami. Zakrzyczałam ale ulica była pusta i swobodnie sobie poszedł.

Gość gość
mnie na ulicy wsadził rękę pod spódniczkę, ale niechcący sprowokowałam, szłam na inpreze hellowin, w przebraniu, krótka spódniczka w kratkę, białe pończoszki, skórzany top na ramiączkach i krótka kurteczka, kozaczki za kolano. No i schyliłam się poprawić mocowanie ostrogi na bucie, myślałam, że nikogo za mną nie ma i zrobiłam to a prostych nogach, więc się wypięłam i chwycił w punkt.

Gość gość
Nie powinno się tak robić ale Wasze tyłki są tak sexowne i miękkie , że nie można się opanować . bardzo miłe uczucie gdy się go dotyka .

Gość gość
no może tak, ale jak mnie chwycił, to musiałam się w tym wypięciu rękoma podeprzeć o chodnik. A tak swoją drogą to złapała Was Panowie obca kobieta za przyrodzenie?

Gość gość
mnie nigdy nie złapała ale chciałbym oczywiście .

Gość gość
no to rzeczywiście brak równowagi, bo pomijając opisaną sytuację, to w pociągu na korytarzu zostałam zmacana, w kinie, na klatce schodowej, no i kilka razy dostałam klapsa w tyłek.