Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

oj Kabel to chociaż znak zodiaku powiedz...ja sie urodziłam w noc kupały(:)) i jestem rakiem a po połowie bliźiakiem z ascendentem w pannie,aczkolwiek ascendent mi wypada tuż koło lwa i to mi bardziej pasuje ps. ekscelencją możesz być ale pamiętaj ze ja jestem IMPERATORKĄ:D a reszta jakie ma zodiaki??? sory za zboczenie..

Royal Flush>>> kopiuje :D.. Artefakt>>. no powiadaja ze co za duzo to niezdrowo :) tylko ze jak nigdy nie podazalem za stadem , wiec nie slucham co mowia :D

chcecie dowcipów to macie,tyle ze ja specyficzne lubie:D - Abramek, ja nie wytrzymam! - wykrzyknęła Sara załamując ręce. - Jak ty mogłeś połamać nowe krzesło, zepsuć nowy kandelabr?! Abramek, serce mnie zaraz pęknie, ty nie mogłeś się gdzie indziej powiesić?!

Dopiekło Artefaktowi_Diabła życie, postanowiła się powiesić... Zmajstrowała stryczek, przymocowała go do żyrandola, wlazła na stołek, wsadziła głowę w stryczek, patrzy, a tu na szafie niedopita flaszka wódki stoi! - Co się ma wódka zmarnować? - pomyślała sobie. Wysunąła głowę ze stryczka, przystawiła stołek do szafy, patrzy, a tam jeszcze zapomniane pół paczki papierosów. - O! - pomyślała - i życie zaczyna się układać!

klient w restauracji patrzy na rachunek dwie wodki 15 salatka 8 jesli przejdzie 15 4 piwa 20... panie kelner co to jest "jesli przejdzie" ? Eeeee,no ...nie przeszlo :O

oj Kabel nieżły fekal:D ha ha a to jeden z moich ulubionych dżołów który uwielbiam przypominać mojemu facetowi jao wizję naszej przyszłości jeśli nie wyleczy sie z alkoholizmu Facet z kobitka siedzi w restauracji. Podchodzi kelner gwoli złożenia zamówienia kobitka- hmmm no to może kotlecik schabowy...i może pieczone ziemniaczki kelner- a warzywo? kobitka- dla warzywa to samo

Gość Za babe kibel płacze na
śmietniku ma bana. mroczny kosiarz kabel to baba-jaga-----------> jesteś na dobrej drodze:D:D:D:D

Royal Flush>>. hehe mroz :D znalem podobny ale nie pamietam...cos tak bylo ze pi imprezie policja zatrzymala ratownika GOPRu....gdy skladali raport napisali w nim ze byl zalany w trupa ...rozpoznali to gdy czolgal sie po asfalcie wbijal czekany i asekurujac sie linami

stary phi! Kabel żebyś ty wiedział jaką wołge widziałam w okolicach nowego swiatu!!! z kumplem w nocy sie pijani po knajpach szlajaliśmy a facet stał i robił zdjęcia swojego cudeńka! świeciła sie jak psu jajca,picuś glancuś po prostu cudo! aż misie łezka w oku kręci na to wspomnienie. oczywiście go zaczepiliśmy i biedak musiał z nami rozmawiać:)

Gość No masz szczęście
że się osobo zreflektowałaś👄