Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

mam ten dentosept,ale to nie bardzo pomaga, sumei na chwile i zaraz znowu boli. zastanawiam się czy jak sa maści dla dzieci na wyżynanie ząbków,to moze dla dorosłych też sa...

no i tego boje sie najbardziej:D dentyści mnie przerażają. tym bardziej że ten cholerny ząb nie bardzo ma gdzie wyrosnąć, więc możliwe że skończy się wyrywaniem:/

Royal Flush>>> nie udalo sie :O....na 5 plikow jeden zainfekowany a drugi wadliwy . sprobuje jeszcze w jednym miejscu ...... xymeno .....wykasowalem posty ale nie moge wykasowac tego co czuje .... Artefakt :) ...mam nadzieje ze bol juz masz za soba Perla. a to mi niespodzianke zrobilas :) ....myslalem ze zwialas na dobre :) agnieszka ..jak dobrze ze bylas w tych trudnych chwilach dla Artefakta :)

Zastanawiałeś się może komu oddasz koronę??:D mimo, że jesteś Królem elekcyjnym, korone dziedziczą dzieci:D:D

juz wiem dlaczego error.... tylko ktos kto ma tam konto moze sciagnac.... prawdopodobnie darmowe sciagniecie jest zablokowane.... poszukam czegos innego ...

:)...powodzenia :) film jest stary w dodatku jest serialem... przyjaciel znalazl cos dla mnie o tym tytule ....ale gdy sciagnal okazal sie filmem reklamowym japonskiej firmu z wyposazeniem mieszkan...

nie to nie ty :) dzieki za buziaczka :) Royal >>.wiele stron to poprostu sciema i nie sciagniesz tego zadnym prgramem ... fotki sa reklama filmu tez ...i nic poza tym zazwyczaj jest zakladka zglos wadliwy link ....a glownie liczy sie wejscie na strone...

Gość desznik09
Przepraszam najmocniej za tego buziola:D

desznik09>>> wiedzialem de ze to ty :D nie ma za co przepraszac kolego :D Royal ..ja bym tam na slowo nie wierzyl... moze sie zdarzyc ze odkryjesz pierwsza strone a tam domki , plotki drzewka i znowu plotki :D