Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

wiesz Kabel starszy wiek ie zawsze idzie w parze z dojrzałością, mi po prostu chodzi o to że w kręgu moich zainteresowań są faceci tylko i wyłacznie starsi ode mnie przynajmniej 10 lat...a czasem to takie wielkie bachory po prostu

hmmm byl dzien chlopaka ..i dziewczyna o nicku Quicsand zadwdykowala mi utwor La Roux pod tym samym tytulem :) nie wiedze jej a szkoda ....trzepie wszystkie utwory tej wokalistki od tego dnia ....a ta jak dla mnie do auta :) pozwole sobie wkleic dosc dluga .... http://www.youtube.com/watch?v=2yhwjkTM62g&feature=PlayList&p=EEAA5D8AD7CE2EAD&index=22&playnext=20&playnext_from=PL

Royal >>. Beaty tez lubie czasem posluchac ....rusza sie na scenie jak Tina i ma w sobie wiecej sexu niz niejedna 18ka ;)... bazienka :) 🖐️... magnolia2 mielone, ziemniaki, salatka, sok z garapefruta :) .. tylko ze bylo za malo ziemniakow :O...:D

heh jęsli ktoś by mnie znalazł to tylko ty Kabel moementami łatwo nie miałam, przez cąły koncert trafiałam na jakiś ostro najebanych panów, czyli łokcie między zebrami i kilka razy z bańki:D

Gość mam cie AD
jołłłłłłłłłłłłłlll

ha ha ha no dokładnie Kabel ja to to najmniejsze po prawej stronie takie bardzo bardzo blond. obok kumpla w białej koszuli. heh teraz to już nie ma zagadki:D ja sie żegnam cieplutko,jutro 12 h w szkole trzymajcie ie i buziaczki:*

byla >>>ale napisala pod innym nickem , pisala o wysylani cv i namaiwla w jednym poscie do snu :D no to smigamy Royal :)....stosunkowo udanej nocy :) 🖐️ 🌻

Gość przyszly posilki
udanych K :D magnoli :D i sobie :D 🖐️