Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

nie wiem :) tylko one jeszcze teraz na ciebie zwracaja uwage (naciskajac przycisk "kasuj") :D .....zwolnione nie zwroca na ciebie uwagi ;) i ! ....i dalej marszczenie :classic_cool:

Gość jak nie zwrócą to ich peszek
tyle bajecznych orgazmów je ominie ale cóż, wiele kobiet być może przez to nie zazna w życiu prawdziwej rozkoszy ale jestem gotów na takie poświęcenie w imię walki z Systemem

Gość fakt że wiele z moderatorek
nie zdaje sobie sprawy co traci ale w sumie same są sobie winne skoro wybrały udział w Systemie :O dlatego nie będę miał litości i pozostane niewzruszony gdy już dostrzegą swój błąd i przyjdą do mnie błagać o rozkosz🖐️

nie przypuszczalem ze bede sie smial o tej porze :D a jednak ! dzieki :classic_cool:..... zmien nick na bajeczny orgazm :) jestem pewny ze dla tego nicka wszystkie rzuca prace na rzecz systemu :D

Gość eh ale jakby co
to nie do mnie pretensje jak niedługo w moderatorni zostana samo faceci🖐️ ps1.i tak wiem że jesteś kobietą:classic_cool: ps2.zmieniłeś w końcu stopke i już nie ma tego zapewnienia o tym że ps1 jest fałszem. to dobrze:) o właśnie dostałem maila od jednej z modek że w poniedziałek złozy wymówienie i pyta kiedy mam wolny termin:classic_cool:

heheh nie jestem kobieta :) gdybym nia byl siedzialbym teraz na forum dla facetow ... ps zmienilem stopke bo nie bylo juz potrzeby zapewniania :) ....klka osob juz ta pewnosc ma :) ale ty nie bedziesz do nich nalezec wiec mozesz myslec ze jestem kobieta :) nie przeszkadza mi to zwoaszcza teraz gdy moj czas sie szybko kurczy :) nooo to gratuluje wreszcie Ci dlonie odpoczna :D dzieki za milo towarzystwo jak juz znikam :) 🖐️ dobranoc ...

Gość narazie kabel ciekawe
czy 17 znikniesz z kafe:D ja mam odwyk więc pisze na pomarańczowo(:O) to do kiedys tam🖐️

🖐️ :) ....czy wiem ? oczywiscie :)....mam nick wymienic ? :D a to co pisza pomarancze przestalo juz byc dla mnie istotne...zreszta nigdy nie bylo tak naprawde,,, milego dnia :)

Gość wczoraj byłem trzeźwy
nie potrzebuję alkoholu by pisac jak najebany:classic_cool: to wrodzone upośledzenie. Kabel jak będziesz wchodził "tylko się przywitać" to będziesz siedział i pisał:D ale rozumiem że cieżko zerwać na nałogiem. Panie (z wyjątkiem moderatorek) zgłaszać się po bajeczne orgazmy🖐️

Gość zaczałem 200tną stronę
topiku. czuję się spełniony, mogę zejść ze sceny niepokonany:classic_cool:

sorry ale ty sie nawet na ta scene nie wdrapales :) zreszta i tak nie wiesz o czym mowie :) .....🖐️ przeciez zrozumieym jest ze ie machne lapka i sobie pojde ! troche popisze ale to juz nie bedzie to.....przywiazuje sie do ludzi nie do miejsc...

Gość byłem na 200 stronie ale
złosliwy moderator zazdrosny o koleżanki moderatorku usunał posty :O tak bym wrócił n 199 takiej zniewagi nie zniese:classic_cool:

Gość byłem na 200 stronie ale
byłem wczoraj tak spizgany jak chooj:classic_cool: żadna ani żaden mi nie daje doopy 😭...o ja biedny stary prawiczek

czesc Zuziu :) 🖐️....po staremu :) na czacie siedzimy .. michau nie denerwuj sie :)... niech bedzie twoja ta strona :)...mnie nidgy na tym nie zalezalo :)

Gość dopisz jeszcze ze jestes
niewyzytą babą której nikt nie wybzykał od paru lat i schlana siedzisz w sobotę sama;)

remont trwa od prawie 3 lat i pewnie jeszcze troche potrwa:D tak to jest jak ktos wyburza sciany,zrywa wszystko do golego betonu i SAM robi od poczatku:) ale brudna robota skonczona,teraz kosmetyka:) kurcze dzisiaj tak swiatecznie sie poczulismy...porozwieszalam swiateczne ozdoby a na pierwsze danie zrobilam przepyszna zupe grzybowa:) a tobie jak mija dzien Kabi?:)

kladlem sie o 6 rano ..wstalem o 12 prysznic, zakupy, ciulowa pogoda zagonila mnie do kompa....nawet nie mam pomyslu by zrobic cos jesc ...zreszta nie jestem jeszcze glodny :) uuuuu to dobrze ze dach zostawiliscie na miejscu :D

no pogoda dzis nie ciekawa,chociaz cieplej niz wczoraj:) caly dzien nic nie jadles???matko my sie obzeramy dzis jak swinie:D na sniadanie zapiekanki,potem 1 danie,potem wafle z nutella,zelki i czipsy(to przy seansie bergmanowskim)a potem na drugie danie schabowy z pieczarkami i salatka z pomidorow.a dzien sie jeszcze nie skonczyl:D matko boska kiedy ja ostatnio tyle jadlam??? jakos mnie ciesza te swieta chociaz wiem,ze nie beda idealne... kurde musze znalezc bryle

tak prawde mowiac to najadlem sie :D czytajac to co wymienialas :D ja ciesze sie za kazdym razem nadchodzacych swiat :)....od dawna nie mialem takich prawdziwych ale mysle ze te beda inne :)