Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssssssssssssssssamawdomu

STRACh przed własnym...samochodem

Polecane posty

Jak się pozbyć? Mam stary samochód - ostatnio psuł mi się kilka razy plus holowanie, naprawy kosztują. Nie to, że jakoś lubiłam jeździć samochodem, ale dziś np. dzowni kolega - a ja powiedziałam, siedzę w domu. Sama tego nie rozumiem. I AUTENTYCZNIE się tego auta BOJĘ :(

Powiem wam siedzę i myślę - każdy fajne autko, super utrzymane - no trzeba zmienić to czy sio, ale jest Ok. Ale powiem wam nie lubię tego auta. Nie lubię bo je OSKARŻAM o to, że miałam przez nie problemy. W sumie można nawet powiedzieć - za co te pochwały jak jest warte 2500 zł. Czyli w sumie to złom. No i przegrałam w życiu z autami po 30 000 złotych i teraz mam już całkiem wszystko w zadku, że tak napiszę. Czy to aby tak się postępuje- mogę się tylko zapytać jak ostatnia naiwna? :(

Gość nie-zakochana
czy ty sie dorbrze czujesz?

ostatnio zostałam przez nie wciągnięta do bagażnika i napastowana lewarkiem. Naprawdę zaczynam się bać tego auta. Gdy obok niego przechodzę spogląda na mnie pożądliwie reflektorami :(

Zmień,, zmień a za co? Za co mam je zmienić. Se zmień sama kurde. O Boże - ta Polska jest STRASZNA. DAREMNA :( A ja miałam dawno wyjechać. Ja już od 4 lat MAM POTĄD. I jak mam to teraz szybko zmienić? :( W sumie taka naprawa - no 500 zeta. Niby dużo, niby mało. No dużo dla mnie. Ale co - do szkoły nim nie jeżdżę. No to po co mi auto za 30 tys. Muszę zarabiać na dach nad głową - nie mam innej opcji :(

Normalnie powiem wam zdębiałam - powoli mi się już nic nie opłaca robić przy tym aucie. JEDYNIE, ze się na nim nauczyłam jeździć. Poza tym ono już jest bez większej wartości. No ale jest. I tyle. :(

Gość nie-zakochana
to je spal

Nie mogę bo mieszkam na wsi. Wiesz to jest taka wieś, że tu jest las i nic poza tym. I droga przez las. Czasem nie ma w domu chleba albo masła. Takie rzeczy. Nie ma co jeść. I wtedy zostaje auto jak jest póżno. I tak z wszystkim tu. Jakiś autobus 2 razy na dzień, pociąg raz na dzień. No ale można się przyzwyczaić faktycznie. Niemniej wiesz - coś się stanie to wsiądziesz w auto i jedziesz. Jak ruszy :(