Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomek TMT

Mam 28 lat, 0 miesięcy i 26 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość Anq25
a w sumie co wy robicie na babskim forum? Może stad wasze problemy z kobietami...sami jestescie baby:P

bo niedziewice czują się winne swojego seksu bez miłości i atakami pragną zagłuszyć wyrzuty swojego sumienia :P macie problemy :O 🖐️ kogo obchodza niedziewcie które przecież nipolecą na niedoswiadczonego, beznadziejnego, niskiego, niesmiałego, nudnego, nieciekawego, bez zainteresowań, brzydkiego, nie rozrywkowego i wiele wiele innych typa? szczególnei jak doświadczyły kontaktów z fajnymi atrakcyjnymi tzw samcami alfa

"RZYGAC SIE CHCE" To w czym problem? :o Kibel chyba masz? 🖐️ "bo niedziewice czują się winne swojego seksu bez miłości i atakami pragną zagłuszyć wyrzuty swojego sumienia " Wiem i to jest smieszne. :classic_cool:🖐️ "kogo obchodza niedziewcie które przecież nipolecą na niedoswiadczonego, beznadziejnego, niskiego, niesmiałego, nudnego, nieciekawego, bez zainteresowań, brzydkiego, nie rozrywkowego i wiele wiele innych typa? szczególnei jak doświadczyły kontaktów z fajnymi atrakcyjnymi tzw samcami alfa" A co je to obchodzi skoro i tak nawet by na nas nie napluły? :classic_cool:🖐️

"w ogóle nie macie serca" Mnie został tylko penis, z serca wyssała krew pewna kafeteryjna wampirzyca i obumarło :classic_cool:.