Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomek TMT

Mam 28 lat, 0 miesięcy i 26 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

bo jest PR'OWOKACJĄ!!!!!!! 🖐️ itsonltymexx bo zobaczeniu jego zjdęcie pisała że perzystojny i zintesyfikowała gadki sami pisała że przystojny tamari pewnie też jeszcze nie skończył studiów a ma pracę w zawdozie wiec niech spada z tymi swoimi głupotami bo nei ma poewodów do narzekania przystojny, zaradny, wygadany :O 🖐️ co sugeruje to co jest napisane na górze

Gość paula febo
kuźwa jak sie stoi jak słup to sie marznie, dupe rusz pobiegaj to ci sie cieplej zrobi, poza tym możesz zjeść przed pracą i po pracy ale cipek z ciebie

Gość osobliwe to
tylko patrzeć jak się zacznie kłótnia, kto jest bardziej beznadziejny w swojej beznadziejności, ha ha

Prawiczek z wiarą idź skoczyć do wisły zamiast nam tu wmaiwac głupoty bo nikt ci nie werzy. Jak byś byłbezrobotnym 40 letnim nieudacznikiem prawiczkiem a dziewczyny którym byś wysłał zdjecia przestawały cięnawet na kafe zauważać to mógłbym uwierzyć :O 🖐️ "uźwa jak sie stoi jak słup to sie marznie, d**e rusz pobiega" biegający dla rozgrzeki krawężnik ciekawe :D

"wiczek i dziewica to muszą być od razu jakieś paskudy?" tak albo nieudacznicy normalni fajni ludzie mają zauroczenia, związki takie i inne już wczesneij a nie 25 albo 30 🖐️ choćby w aktualnym gimanzjum czy lo przecieżw takim okresie ludzie sięzakochują itd... to już przynajmnije dziewczyne za reke potrzymają a jak nie stracą dziewictwa to napewno zrobiąto do 23 roku życia

Gość Anq25
To może powymieniajcie sie adresami e-mailowymi i przestaniecie miec taki problem?

"dlaczego? co złego jest zawieraniu związków później?" to ze prawie na pewno nie spełnisz wymagań tych 90% :P szczególnie jak masz powiedzmy 30 i nie trzymałeś dziewczyny za rękę "z większą wiedzą, doświadczeniem życiowym, nabytą mądrością i większym wyczuciem potrzeb innym ludzi" biorąc pod uwagę, że osoba nie mieszcząca się w normie pewnie zdobędzie ograniczone doświadczenia to wiek będzie mierzył tylko jej biologiczne zużycie a nie wartość dodana "rawda jest taka, że ludzie dzisiaj dojrzewają psychicznie dużo później, bo później się usamodzielniają, " a kiedyś to sie usamodzielniali? budował chątę koło łojca, brał za żonę córkę śomsiadów i dalej uprawiali to samo pole :P

Gość przyszła żona ibisza
ale za to jaki 50latek, napewno lepszy niz niejeden 20stolatek

Gość Ibisz jest śmieszny

Gość Anq25
No ale są tu chyb ajakies hetero lachy dla hetero kolesi? I homo chłopaki dla homo chlopakow? I homo lasencje dla homo lasek?:P Jako swat kafeterii proponuje wpisujecie kod i namiary na was:P np. K (kobieta) (H hetero) (22 lata).....namiary M (mężczyzna) (G-gej) (24 lata)....namiary Jeszcze sie zdziwicie ile kafeteriowych zwiazkow moze sie zrodzic:P

ja pierdole Ile razy juz powstal ten topik z tym samym tytulem tylko mniejsza liczba lat?:-O

Gość radiorekordfm
bo tu chodzi o to zeby pobic rekord, im więcej lat tym wyższy rekord

Gość brudassskaa
Moja mama się rzadko myli a twierdzi ona że jak przyjdzie czas to poznam swoją dziewczynę wiesz kto jeszcze sie rzadko myli?? brudasy sie rzadko myli

Gość przyszła żona ibisza
ibisz mnie pociąga jest seksowny i wogóle fajny, może być biedny i tak mi sie podoba, zwłaszcza jak założy trampki do garnituru i t-shirt to wygląda jakby był tylko kilka lat starszy ode mnie