Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily_77

Wszystko mi mówi, że...ZOSTANĘ MAMĄ W CZERWCU 2010...-

Polecane posty

ja się niestety nie wypowiadam na temat luteiny i testu owulacyjnego ponieważ nigdy nie stosowałam żadnego. także odpadam ;/

Gość joankaaa
Tylko u mnie problem polega na tym,ze z chlopakiem widujemy sie rzadko ze wzgledu na moja prace. To sie w koncu zmieni , caly czas licze ze ciaza to przyspieszy, tak wiec jak wiem, ze bedzie owu to jedno wsiada w samochod i gna 300 km :)

Gość joankaaa
no wlasnie i dodatkowy czynnik- mam podwyzszona prolaktyne. biore bromocorm i luteine od 16 dnia cyklu by odtworzyc 2 faze cyklu...

wiem jak to jest :):) sami bylismy zwiazkiem na odległosc przez ponad rok mielismy do siebie ponad 130 km:) W 100% rozumiem sytuacje :)

emisia a jak tam samopoczucie ? do mnie teraz rodzice przyjechali na parę dni w odwiedziny i mama mnie cały czas głaszcze i przytula ;) a ojciec jak mu mówię, że mi niedobrze to odpowiada coś w stylu: czułem się podobnie jak byłem w ciąży :P :D w piątek mam wizytę u gina i już mnie nosi, się doczekać nie mogę :)

Gość joankaaa
i przez ten rok nie udalo sie...? kurcze co miesiac to samo, pelno nadzieii a potem zawód. Ale jak czytam te wszystkie posty na kafe to dostaje duza dawke optymizmu...

Hulaj w sumie nie czuje nic tylko mam sutki takie smieszne duuuzee :P do tego te zyłki ehhh :( Rano zębów nie mogę spokojnie umyć bo wymiotuje ale potem juz jest ok :)

ha. więc jednak ruszyło ci te cycki :P który to już tydzień ci wychodzi z obliczeń?

Gość bpcianek22
tak tylko mi wyszedl najpierw cien cienia a potem negatyw plytkowy takze myśle ze nic nie ma u mnie. ja jestem jedną z tych osob ktorym najpierw wyszedl test owu a pozniej test ciazowy pokazal ciaze to bylo przy karli. test owu robiony w 31 dc wyuszedl z druga krecha jednak nie taka czerwona jak kontrolna i wyczytalam ze jezeli na owu jest druga krecha to jest ciaza i test ciazowy to potwierdzil, i dlatego tak sie nastwilam bo teraz w 27dc tez wyszedl mi taki sam owu poxniej ten cien cienia i negatyw. sama nie wiem

Gość joankaaa
A czemu nie powtorzysz bocianku testu ciazowego? pewnie tak jak ja boisz sie rozczarowania i wolisz jeszcze chwile miec nadzieje ze moze ta druga keska oznacza dzidzie :) nie wiem co poradzic, sama mam schizy :) chcialabym moc napisac cos co Cie podniesie na duchu,pozostaje mi tylko trzymac kciuki.

Gość bocianku a jaki robiłaś test
jeżeli pre-test to one lubią pokazać właśnie ten cień cienia, ale nie oznacza on ciąży niestety :o też tak miałam i to nie raz :o

Gość joankaaa
o jak ja lubie takie sytuacje dajace nadzieje :)

Gość do hulaj
jak dla mnie to nie jest cień, tylko wyraźna, ale blada kreska :) u mnie to był prawdziwy cień, ledwo widoczny, ale dla mnie zauważalny ;) niestety kolejny test rozwiał moje wątpliwości :(

Gość mms
Do dziwczyny która robiła test quick vue i zobaczyła obramowanie. Mogę zapytać gdzie go kupiłaś? Bo u mnie wyszła bardzo podobna sytuacja. Zrobiłam dwa te testy i dwa razy kreska wyszła mi nie bezpośrednio pod literą T, ale jakby minimalnie po prawj stronie. Grubość się zgadza tylko to tak wygląda jakby to było obramowanie tej właściwej kreski.która sobie nieprzebarwiona wisi pod T. Była u gina a on nic nie widzi - żadnego pęcherzyka. A to już 7-8 tydzień musiałby byc. może to jakaś wadliwa partia testów?

Gość AMIL
testy, takie rozowe sa najlepsze. wykrywaja bardzo wczesna ciaze i sie nigdy nie myla

Gość mms
quick vue też podobno są niezawodne... i były aż nie trafiły na nas dwie ;_)))))

Gość mms
a wczoraj wynik beta 140... czyli jednak quick vue mówił prawdę ;-)))).... czyli maj 2010 ;-)

Gość szcęściara
hejka, dołacze do Was kobietki, z moich wyliczeń wynika poczatek czewrca 2010r. test pozytywny, starania długie-jednak się udawało (w końcu:)). dziś ide się zapsiać do ginekologa. Z objawów mam-ranne nudności-nie wymioty, obrzmiałe i bolące piersi i apetyt na wszytko co słone i kwąsne:)

Gość mms
a więc gratulacje!!!! Chyba lepiej podjadać kiszone ogórki, niż czekoladki ;-)))

Gość do szczesciary
a ktory to tydzien? :) i od kiedy miaals objawy? :)

Gość mms
do hulaj bedzie ok, na bank ;-)

Cześc dziewczyny. czy mogę się dopisać do topiku :) mam 22 lata i jestem w drugiej ciąży 5tc. mam nadzieję ,że tą uda mi się donosić do końca i moje maleństwo pojawi się na świecie.

uwaga ! :D fasolka ma prawie 5 mm, wygląda dobrze i widziałam jak bije serduszko :) :) :) mam tylko jakieś małe krwiaki i muszę na siebie uważać ;/ lekarz stwierdził, że tydzień to max. i idę na zwolnienie ;/

Gość Ewelinka1985
Wydaje mi się, że Emisia jak masz nie spełne 20 lat to troszeczke zawcześnie na ciąze... ale to twoj wybór póżniej bedziesz cierpiec ze swoja fasolka xD

Gość szcęściara
wedlug moich wyliczeń to 6 tydzień a objawy? hm... chyba gdzies tak od 2 tygodni mam, chociaz jedzenie slonego i kwaśnego juz wczesniej-jak jeszcze nie wiedzialam:) a teraz doszedl mi nowy "objaw" budzi mnie rano głód i musze wstać i cos zjeść:) ależ maleństwo jets wymagające:)

Gość bpcianek22
cześć dziewczyny. nie mam odwagi robic kolejnego testu dlatego czekam az @ sie pokaze. objawy? u mnie chyba brak - poza brakiem @ to bardzo mnie bola jajniki tak na zmiane raz prawy raz lewy ale strasznie daja w kosc, no i śluz taki dziwny jakbym miala owulacje i przez niego juz myslalam kilka razy ze @ przyszla a tu nic. i co wy na to? 19 wybiore sie na bete jezeli @ nie przyjdzie