Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily_77

Wszystko mi mówi, że...ZOSTANĘ MAMĄ W CZERWCU 2010...-

Polecane posty

Bardzo gratuluję mamom już wiedzącym, ja nadal nie wiem, ale nie przeszkadza mi to - boję się, tzn. boję się ciąży, bo z pierwszą miałam kłopoty i ten poród taki okropny:-( No i przeziębienie mnie dopadło - a pracować muszę, nie ma wyjścia:-( Firma nie poczeka... Dobranoc i oby jutro Wam i mi żadna @ się nie pojawiła;-)

Firma poczeka. teraz twoje i fasolki zdrowie jest najważniejsze. wiem co pisze bo sama jak tylko dostane zaświadczenie o ciąży to się cackać z pracą nie będę, zwłaszcza że pracuję również w nocy. a ty piszesz że miałaś kłopoty z pierwszą ciążą, dbaj o siebie ;/ i @ mówie stanowcze NIE ! :) dobranoc lily

emisia ale może się bardziej uwypukliły niż wcześniej było. Nawet mój kochany zauważył że się zmieniły :) emisia, na którą jutro idziesz do ginekologa?

To napisz po wizycie co i jak. bo ja jutro ide na nocke i mnie nie będzie później a jestem ciekawa :) Powodzenia i trzymam kciuki ! :D A teraz udaje się do łóżka :) dobranoc

tutaj chociaż spokój, cisza :) a na temacie Czerwiec 2010 aż wrze!!! Temat załozyła oszustka i teraz się wykłóca z resztą forumowiczek. Spokojnej nocy Wam życzę :) pozdrawiam

Gość uwaga na stokrotke
😴 jest niezrownowazona psychicznie

Dziewczyny dziś mam jakieś plamienia. Taki niby początek okresu ale nietypowy dla mnie. Ja dostaję okres z hukiem, że tak powiem. Odrazu wielki ból i powódź. A tu jakies takie plamienia. Mam dziś doła.

Gość bpcianek22
moje plamienia ustaly czuje sie normalnie zobaczymy, za tydzien robie test:-)

hej, ja tez tu zagladam, fajny temat sie z tego robi, ja nadal nic nie wiem co sie u mnie dzieje, zobaczymy ...

Dziewuszki, ktos tam pytal o wiek, ja mam 19!! Troche malo, ale bardzo chcialam tego dziecka. Powiedzialam juz mamie i siostrze, ucieszyly sie :) hihi.. niedługo pewnie bede wychodzic za mąż, kurcze to wszystko sie dzieje tak nagle.. Co prawda nie staralismy sie o dzidziusa, chciaelismy za rok, ale stalo sie i jestesmy z chlopakiem bardzo szczesliwi :) a Wy jestescie juz mezatkami???

Gość BPCIANEK22
ja mam 26 lat jestem juz mężatka od 6 lat:-)pierwsza ciąze poronilam w 11 tyg a teraz mam dwie wpaniale coreczki Karolinke i kasie. karolinka w listopadzie bedzie miala 3 lata a kasia w lutym 2. i bardzo chcialabym 3 dzidziusia - niestety juz ostatniego :-)

niebieska sukienko plamienia mogą świadczyć o czymś dobrym. Zrób ten drugi test a się wyjaśni chyba że możesz się w miarę szybko zapisać do ginekologa :)

Ja tak jak pisałam gorąca 19 ;p Jestem po wizycie u gin.... I wszystko wskazuje na to że jestem w ciąży ;D Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem taka szcześliwa!!:):)

Jest zarodek ale lekarz dla pewnosci kazał test zrobic i przyjsc za dwa tygodnie :D No i najwazniejsze gdy tak rozmawialismy powedział gratuluje, co mnie przekonało ze jestem w ciazy!! :D Mowił ze jest to bardzo wczesna ciaza wiec nie moze tez zbyt długo usg tam szperać ale za dwa tygodnie mozna bd dłuzej :D I bicie serduszka bd :D jestem taka szcześliwa!! :D

emisia w takim razie serdecznie gratuluje ! i życzę spokojnej ciąży :) i oczywiście czekamy na wieści po pierwszym usg. a jak samopoczucie ciążowe ? ;)

Pierwsze co zobaczył to siniejącą macice potem zabrał sie do innych badan zrobił "wywiad" co kiedy i jak :P potem stwierdził na usg :D Ahhh mam ochotę poweidzeć całemu swiatu jaka jestem szczęśliwa do mojego faceta jeszcze to nie dotarło :P nie wie co sie dzieje w pracy siedzi zakręcony :P

Zanim do niego dojdzie minie trochę czasu :) a powiedz mi kiedy miałaś ostatnią @ ? i zakładał już kartę ciążową?

Ostatnią @ miałam 22 sierpnia, wiem ze to troche potrwa :P Nie, nawet sie nie zdecydowałam czy on mnie bd prowadził musze poszukac jakiegoś "idealnego" no usg za dwa tygodnie :D Wogole skąd jesteście ?? Jest jakaś czerwcówka z Wrocławia ??

Emisia - gratuluje!! wiedzialam, ze i Tobie sie uda :) ja jestem z Czestochowy :P Dziewczynki mam takie pytanko do Was - Czy kwas foliowy jest na recepte? kazalam mamie to kupic, ale ona twierdzi ze to jest na recepte, a lekarz niczego takiego mi nie wypisal... mama kupila mi tylko folik. Bierze ktoras w Was?

nie nie jest :) Sama dziś o to pytałam gina dziś :P wiec wiem :) I dokładnie o foliku mowił jutro mam zamiar kupić:) Ile on wogole kosztuje??