Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaktuska

jaką herbatę polecacie?

Polecane posty

Gość kaktuska

chcę kupić jakąś dobrą herbatę, co polecacie?

Gość Ups...........................
Jak masz możliwość to idź do" świata herbat" i kup tam, duży wybór i kupuje się na wagę ile chcesz, ekspedientka coś Ci doradzi.

Gość rooybos pomaranczowyodplywamj
ak pije go!

Gość kaktuska
byłam raz w "Świecie herbat" ale jakoś nie byłam zadowolona :( ta z opuncją też mi nie odpowiada ...a chcę kupić taką, której jeszcze nie piłam :) nie znam rooybos,więc może tą kupię.

ja ostatnio kupiłam- i właśnie piję;)- irving tea- biała herbat a z gruszką i figą, bardzo dobra :P zasmakowała mi też Kashmir valley.. Liptona (chyba)

Gość LadYMorgana33***
Fajne są piramidki z liptopna duży wybór smaków-teraz jakies nowe chyba są

Gość kaktuska
herbata Nirvana brzmi interesująco :) z gruszką,figą tez nigdy nie piłam. Muszę się za nimi rozejrzeć. Liptony na razie sobie daruje :) Może ktoś jeszcze coś zaproponuje,czego jeszcze nie znam .

Gość kaktuska
a gdzie kupujesz tą yerba mate, w mojej miejscowości pewnie jej nie dostanę :( tamtych może też nie, ale poszukam.

Gość damesska
yerba mate:D

Gość damesska
oo nawet nie widzialam ze ktos juz Ci polecil ta herbate jest pysznaaaaaaaa mniam:d

Gość kaktuska
napar z petów? nie brzmi ciekawie, ale skoro się można przyzwyczaić :)

Gość paimutan
ja polecam Kokeiche ;) jest wyjątkowa, delikatna i bardzo aromatyczna... Napar delikatnie metny ale slodki i orzezwiajacy :) Ostatnio zamawialem ja z www.eherbata.pl

Gość herbaciany fanatyk
ja kupuje Yerba Mate na www.eherbata.pl maja duzy wybor herbatek :) sa bardzo dobre :)

ja polecam,zieloną herbatę ZEN CHAI Teekanne... Mozna ja dostać jak narazie tylko w Rosmannie....A szkoda, chociaż ostatnio i w Almie ją spotykam....

Gość czako
najlepsza a wręcz doskonała to Basilurtea

Gość tam kcie snajom
najlepsze sa zielone tenren tajwanskie.

Gość Krichtson
A czego oczekujesz od herbaty? Jeśli chcesz jakas dobrą, smakową, to polecam owocowe. Mi osobiście ta bardzo smakuje: http://herbit.pl/pl/p/Sencha-Roza-w-Pomaranczy/148 A jeśli chciałbyś np. naturalną zieloną, to dobra jest Green Universal. Oprócz ego ciekawa jest erba mate - ale to juz dla doświadczonych herbaciarzy;)

Gość gość
Piłam tą Sencha Róża w Pomarańczy i rzeczywiście bardzo fajny smak :) Delikatna, owoce nie zabijają smaku samej herbaty, ale z drugiej strony fajnie czuć pomarańcze :)

Gość Gosiaczek999
Uwielbiam zielone herbaty. Można ją połączyć z jakimiś owocami. Jeżeli nie chce się wam w to bawić, to w tym momencie na rynku jest masa rożnych mieszanek. Osobiście kupuję na wagę herbatę, moim zdaniem najlepsze. Ostatnio spróbowałam Brzoskwiniową Senchę wymiata:). Delikatna lekko słodkawa, bardzo mi się spodobała. Polecam:)

Gość Anna232323
Mnie smakują herbaty Sirocco ze strony www.sirocco-tea.pl. Jest to wyższa półka, ale za prawdziwie ekologiczne, ręcznie produkowane, a dodatkowo tak ładnie opakowane herbaty to ja mogę się dać pociąć ;-))

Mam swoją ulubioną Herbata Lemon Sky marki Ronnefeldt . Owocowa jest przepyszna naprawę . Jeżeli ktoś mnie odwiedza to zawszę prosi o tą kawę. Zazwyczaj zamawiam ją tutaj http://www.kawywloskie.pl/pol_m_Herbaty_Ronnefeldt-475.html Fajny sklep bardzo miła obsługa błyskawiczna i tania wysyłka . Jest tam wiele samków tej herbaty co jakiś czas kupuję nowy :D i się delektuje ale owocowa moim zdaniem najlepsza .

Gość Angela9128
Osobiście ubóstwiam herbaty czarne klasyczne ale również aromatyzowane. Ostatnio natknęłam się na fają orzeźwiająca mieszankę z limonką i grejpfrutem. Bardzo fajnie smakuje, troszkę kwaśny smak. Bardzo fajny pomysł na ostatnie letnie dni:)http://herbit.pl/pl/p/Czarna-Limonkowo-Grejpfrutowa/139

Gość Tomek_Gsik
Poszukaj sobie herbat Harney moje ulubione, wiec mogę szczerze polecić ;-) Pozdrawiam

Gość gość
Tekane Irish Cream - pyszna!

Gość gość
Najlepsze herbatki odkryłam w sklepie internetowym Richmont.co.uk Naprawdę polecam wszystkim miłośnikom herbat, jak również tym dla których dzień bez herbaty to dzień stracony.