Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Football Man

Do czego może doprowadzić przesadne trenowanie sportów

Polecane posty

Gość Football Man

Napastnik Manchesteru City Stephen Ireland został odwieziony do szpitala w połowie meczu Carling Cup z Fulham, ponieważ podejrzewano u niego atak serca . Ireland skarżył się na duszności, zawroty głowy i złe samopoczucie . Zawodnik spędził w szpitalu pięć godzin, gdzie został poddany dokładnym badaniom i testom medycznym. Źródła podają, że przyczyną takiego stanu rzeczy może być indywidualny plan treningowy, który przygotował sobie sam napastnik. Piłkarz oprócz uprawiał podnoszenie ciężarów, kick-boxing i inne sztuki walki. Irlandczyk przyznał się, że prawie codziennie biegał od 7 rano po wzgórzach niedaleko swojego domu, a następnie trenował w sali gimnastycznej aż do 11. - Jestem dobrym zawodnikiem i nic dziwnego, że dbam o formę. Nie chciałbym, żeby mój potencjał się zmarnował - wyjaśnił napastnik. Źródło: Piłka Nożna/onet.pl http://pl.wikipedia.org/wiki/Stephen_Ireland

Gość Fan Barcelony i Arsenalu
Dobry piłkarz po meczu z Manchesterem United widziałem jak grał a raczej jak zapierdzielał jak parowóz. Tyle energii przez 90 minut, profesjonalista