Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba go zabije kiedys

Wkurza mnie chłopak mojej siostry

Polecane posty

Moja siostra jest bardzo piękna, miła i ogólnie super. Mogłaby mieć praktycznie każdego faceta. Nie raz już moi koledzy jak ja widzieli to się zachwycali. Zawsze miała jakiegoś takiego w miarę chłopaka ale ostatnio przegięła. Przyprowadziła do domu łysego dresika... :classic_cool: co to ma byc? Nie szanuje jej, pali i nie raz już pijany po nia przychodzi. Ciągle przez niego płacze. Nie wiem co ona w nim widzi. Co dziennie przychodzi do nas do domu a ona robi mu obiad. Pierze mu w naszej pralce. Jak już przyjdzie tak koło 15 jak moja siostra przyjdzie ze szkoły to nie wychodzi przed 22. Sam ledwo zawodówke skonczył i nie pracuje ma 19 lat. Moja siostra ma 16. Boje się o nia. Szczególnie ostatnio gdy przyszedłem do domu a oni stali przed brama. Patrze a on ja szarpie. Dostał po mordzie ode mnie ale nic sie nie poprawiło. Wciaz jest jak dawniej a mój siostra jest na mnie obrażona ze go uderzyłem.

Gość hafananana
o dobry brat z Ciebie:) ale niestety nie mam pojęcia co mogłabym Ci doradzić:(

przemów swoje siostrze do rozumu że facet ją wykorzystuje... i nich się zastanowi kim on jest naprawdę i jak widzi swoją przyszłość z nim

Gość hjsthxn
nie sie cieszy ze ma takiego brata jak ty :P

Jedyne co przychodzi mi do głowy to musisz nauczyć siostre manipulować takim kolesiem tnz wieczne zwodzenie sexem w zamian za przysługi ,a w ostatecznosci żeby mu dupy nie dała.

Tyle razy jej już mówiłem żeby go zostawiła ze nie jest jej wart ale ona wciaz swoje. Rodzice tez sie wkurzaja ale nie wiedza połowy rzeczy o których ja wiem. powiedziałem że jak dowiem się że poszła do łóżka z takim szmaciarzem to ja zamykam w pokoju a jego wieszam za jaja na rynku :D Pomyslałem o tym żeby zabrac ja kiedyś na impreze bez dresika i nasłać na nia mojego kolege. Fajny porządny i ona mu sie podoba. Jeśli nie bedzie z tego zwiazku to chociaz może jej z głowy wybije tego dziada.

tylko pamietaj że ten fajny pożądny kolega musi się umieć zabrać za twoją siostrę bo takie małolatki lubią jak się ją pożądnie zatszęsie ,a nie jak ktoś sie dobiera jak pies do jeża.