Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilof2

ogladaliscie wczoraj mam talent?

Polecane posty

Gość kilof2

wlasnie ogladam powtorke i jestem w szoku:P ludzie to jednak nie maja wstydu:P

Gość kilof2
np. ten gosc z rowerem i gitara. on sobie jaja robil czy co?

fakt. te wielkie poślady , jak spytali czy zdobyła nagrody to myślałam że chyba w ubijaniu bitej śmietany pupą :/ zadek jeden potem grubaska jakieś maszkarony taneczne jedynie na koniec ten chłopiec , ach jakże śliczny :) a byłem na 99 % pewien że to dziewczyna :) i śliczny głos, a jak mówił po francusku mmmniam:D

Gość kilof2
nie powinni takich przyjmowac:P tylko wstydu sobie narobia a ten fragment z wizytowka do psychiatry to juz mogli sobie darowac

Gość blim
ten pierwszy facet co śpiewał to też chyba zupełnie normalny nie był....no i ten chłopak z gitarą :O....na końcu myślałam że to dziewczyna jest a nie chłopak...no kurde on jak dziewczyna wyglądał...

Gość kilof2
czesc brzydula:) nie jestes juz na mnie zla?:P a ten po fran jak spiewla to tez myslalalm ze to babka:P ale czysto to on chyba nie spiewal, foremiakowa w trakcie sie krzywila a potem wielkie podniecenie:P

Gość chylinska to dno i wodorosty
wstretnie sie zachowala do tej otylej dziewczyny.zapomnial wol jak cieleciem byl.tez nie jest pieknoscia...niestety.chamka i juz. ciekawe czy tak samo zachowalaby sie w stosunku do niepelnosprawnej osoby na wozku np.

Gość kilof2
co do chilinskiej to si emusze zgodzic. wgl tylko wojeowdzki mi tam pasuje. laski strzelaja sztucznoscia jak dla mnie

Gość kilof2
kiedys mialysmu starcie na temat ortografii:P mialam wtedy gorszy dzien

Gość frentii
To tylko dowod na to jak spoleczenstwo postrzega otylych ludzi.

Gość kilof2
ja wgl nie mam uprzedzen, ale ona juz mogla si epowstrzymac. co myslala, ze ona tanczyc tam przyszla?

Gość blim
ja najbardziej nie lubie foremniaczki...wkurza mnie ta baba......chylińska fajna tutaj jest tylko nie podobało mi sie jej zachowanie na poczatku jak ta grubsza dziewczyna weszła....

kilof luz:)Szanuje czyjes zdanie:) Chylinska byla okropna przed wystepem ten 18nastoletniej dziewczyny:O Duzo stracila.Naprawde ja lubilam:O Ocenila ja po wygladzie:O

Gość kilof2
:) mogla sobie juz to darowac, ale ja nie moge przezyc tego z tym rowerkiem:P i tego chlopaka z francji, ale trzeba wspomiec ze ciekawy typ urody:P

Gość frentii
Moim zdaniem to byla kobieta, ktora udaje faceta. W jej twarzy nie bylo ani jednego pierwiasta meskosci, nic, nawet glos miala kobiecy.

Gość blim
a może on się przerobił z dziewczyny na chłopaka?...teraz jak sie wypowiadał to jak 100% dziewczyna wyglądał...te rysy twarzy,mimika,zero zarostu,delikatna cera,nawet zeby ma takie ''delikatne'' ;)

Gość blim
no głos tez dziewczęcy

Gość kilof2
takie emo lekkei nie? z ta fryzurka:P nie zapoamietaliscie nazwiska? bysmy na nk sprawdzili:P

Gość blim
no kurde nie pamiętam....chciałam dzisiaj na to zwrócic uwagę i zapomniałam