Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilof2

ogladaliscie wczoraj mam talent?

Polecane posty

Gość kilof2
moze pisze na stronce mam talent:P zaraz zobacze:P

Gość frentii
chyba szymanski

Gość blim
jak znajdziesz to napisz :P

Gość kilof2
o jaaa ma juz fanclub:P

Gość helołłłłłł
a co Chylińska powiedziała do tej otyłej dziewczyny ?

Gość frentii
wiecie z jakiego on jest miasta?

Gość kilof2
na plejadzie pisza na forum ze to dziewczyna... moze on faktycznie ma za duzo estrogenow?:P

Gość mełszczyzna
ładna nawet ta Marcin :) szkoda że biust ukrywa i nosi się po męsku.

Gość kjdhufihefafjmfnd
powiedziała do tej grubej : "a co? poczęstujesz nasz baleronikiem własnej produkcji" ?? :(

Gość mistrz fechtunku
obczajcie kurde to http://www.obmawiamy.pl/27/marcin-majewski-madox-waszym-faworytem-video/ przecież te usta, ruchy , mimika, oczy, spojrzenie, rzęsy (!) a nawet zmarszczki, wszystko !! to jest baba! bez żadnych przeróbek farmakologicznych, no nie wiem, może miała kompleks z dzieciństwa że rodzice chcieli mieć synka? Kłamstwo kłamstwo kłamstwo i jeszcze jedno : tonacja z jaką mówi , czuć sztuczność - mówi tak żeby nie popełnić błędu, ale to wcale nie tak trudno udawać kogoś kim się nie jest. A , trzeba też powiedzieć , że na pewno ma inne imię i nazwisko, oraz sama komentuje sobie wpisy na różnych portalach (te pochlebne i świadczące niejako o tym że taka osoba jak Marcin Madox Majewski istnieje) Dobra mistyfikacja

Gość frentii
powiedziała do tej grubej : "a co? poczęstujesz nasz baleronikiem własnej produkcji" ?? No co ty??????????? Nie wierze:O:O

Gość naiwna panieneczka
hahaha nie powiedziała tak to jakaś sciema, ona powiedziała: 'co nam zaprezentujesz pulpeciku ? też jakiś taniec? mam nadzieję że się nie rozbierzesz bo niedawno jadłam'

Gość nie prawda jeknela tylko O Jez
nie prawda jeknela tylko O Jezu...chamsko i beszczelnie.jakby na mnie natrafila to bym jej odpalila o!pieknosc sie znalazla!i wyszlabym sobie malpa jedna no!

Gość kilof2
do wczoraj ja lubilam... mysle ze wsyztscy mamy talie odczucia

mi sie wdaje ze ten marcin , marcinka to baba. serio. nie ma bata ze to facet. a o co chodzi z ta chylinska bo ja tam nic nie slyszalam co ona powiedziala wkoncu tej grubej?

Gość ula z ula
a zauwazyliscie ze wojewodzki stracil juz na zajadlosci ?? w ogole nic juz nie przygryza, ciagle jest na tak... jakis zmeczony czy co ?? ;P w komisji ie ma juz zlosliwej osoby... teraz jkaby troche doktor zosia przejela te role.. ale ona jest sztuczna i do bani..

Gość mistrz fechtunku
ej macie linka, wkleiłem , macie tam tez oprócz waszego blond bożyszcza występ tej grubej i to co mówiła p. Chylińska . obczajcie, to nie boli ... :o

Gość chłopaczek z francji
prowadziła kiedys fotobloga. i nie był tam taki skromny jak wypowiadając się w programie

Gość afrodytka penelopka
ale chwileczkę , jeśli tem Marcin ma naście lat to zarostu wcale nie musi miec, właśnie ktoś wie ile on ma lat ???

Gość kilof2
dokladnie, ma dwadziescia lat.

Nie mogę znieść Foremniakowej: "musiscie jeszcze trochę pociamciaramciać" "ja też naciągnę sobię tak jak ty sukieneczkę(infantylnym tonem do dziewczynki, która patrzyła na nią jak na idiotkę)" i standard "czekałam na coś takiego, dziękuję ci bardzo". "niech te poślady klaszczą". ŻENUJĄCA.