Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilof2

ogladaliscie wczoraj mam talent?

Polecane posty

Gość gdzie ten link no
gdzie ten link ? no? gdzie ten link ? no?

Gość niebieskaaa wiesz
jak się jest do kogos uprzedzonym to kazde słowa mogą drażnić... mnie nie drażniły te przytoczone cytaty bo nie jestem uprzedzona do niej i juz. A ta dziewczynka na pewno nie patrzyla na nia jak na idiotke.:)

Tak przyznaję, jestem do niej uprzedzona po jej popisach w pierwszej edycji. Wstyd mi było za te jej infantylne komentarze. Teraz tylko udowadnia z każdym odcinkiem, że nie myliłam się oceniając ją w ten sposób.

Gość afrodytka penelopka
to raczej mało prawdopodobne, aby w wieku 20 lat mieć taką buźkę :o a może to ten typ metroseksualnego faceta ???

Foremniakowa mnie nie drazni ale odbieram ja sztucznie.Jakas taka bez wyrazu.Nie wzbudza zadnych emocji Na Chylinskiej sie zawiodlam:OMyslala,ze jest wyluzowana,taka normalna.Pokazala swoja prawdziwa twarz:O

Gość kilof2
moze we francji taki styl bycia jest modny, wiece dlugie wloski i takie zachowanie:P

Gość kilof2
moze my jak zwykle jestesmy 10 lat do tylu:P

Gość wlasnie i co najgorsze pokazal
a jaka jest naprawde...dla mnie to...poprostu brak mi slow jak ja okreslic...chamka tylko to mi na mysl przychodzi

Gość o Boże no i co
że ten koleś wyglada inaczej, niech sobie wyglada. Trochę zniewieściały i zacowywyał sie jak gej ale polacy oczywiście tego nie potrafią zaakceptować

Gość naprawdę miałam problem ten
e tam to fotomontaż a to ręce R.Patisona, jego idola

A ja sie wkurzylam Te dzieci an monocyklach nie miały talentu, natomiast kobieta z trzęsącymi sie pośladkami am zajebisty talent :O I co nowego pokarze...? :O W nastepnym odcinku też bedzie nimi trzęsła :O

A mnie Foremniakowa denerwuje. Dorosła zdawałoby sie kobieta, a zachowuje się jak podlotek z burzą hormonów :O

Gość kuźle bo na ich tle
tak nie widać, że foremniak mało inteligentna

Gość mdfhsdfhab
nom 20, mój rocznik 89. dziwne że moi najbardziej zniewiesciali koledzy i geje i transwestyci choćby starali się uzyskać taki efekt to im nie wyjdzie. dziwne . a to jak uklada usta gdy mówi? i gdy mruży oczy? nigdy nie widziałem chłopaka który tak robi ale ok.