Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dziś bronią Żyda

Wczoraj był njus żeb PO ma projekt aby kastrować pedofilów

Polecane posty

Gość a dziś bronią Żyda

Dziś "wpadł" Polański i prasa pisze że Sikorski rozważa wystąpienie do Obamy o ułaskawienie Romka Polańskiego. KOORWA ALE OBŁUDA. Pedofilowi Polańskiemu wszyscy reke podają i nikt sie nim nie brzydzi no to w końcu może ustalmy że pedofil to osoba nie publiczna, - gwiazda, politykom i aktorom wolno się seksić z dziećmi

No tak... warto tu przypomnieć że Polański się przyznał do gwałtu 13-sto latki.. zwiał jednak ze stanów przed ogłoszeniem wyroku. No i oczywiście mnie to wali że jest żydem. Pedofilów powinno się piętnować bez względu na to kim są.

Nie powinien iść do więzienia, bo minęło już kupę czasu od tego gwałtu i facet nie stanowi zagrożenia dla społeczeństwa (czyli wyrok w zawieszeniu). Za to powinien wypłacić ofierze ogromne odszkodowanie, bo tylko to w jakiś sposób zadośćuczyniłoby wyrządzonym krzywdom.

Gość no to idź Myrevin na forum GW
chyba z pięć artykułów na temat Polańskiego, normalnie szaleją, znane osobistości już wystosowały list do Kaczyńskiego, kiedy Polański bywał w Polsce wszyscy traktowali go z wielką atencją...bardzo mnie draznią te pdwójne standardy i obłuda, przecież oni sa wręcz bezczelni w tym (Wałęsa i jego synale z pomrocznością jasną, tutaj jakiś facet zabawiający się z 13 latką..) a to że Żyd ma tu pewne znaczenie bo widać tą ich straszną solidarność - nieważne czy pedofil czy morderca swoich się wyciąga i to mi się też nie podoba

Gość absurdystan
"Za to powinien wypłacić ofierze ogromne odszkodowanie, bo tylko to w jakiś sposób zadośćuczyniłoby wyrządzonym krzywdom." laska się zgodziła, to nie był żaden gwałt, więc odszkodowanie można sobie o dupę potłuc. a to, że w świetle prawa ta sytuacja wyglądała jak wyglądała to już inna sprawa 🖐️

Raczej sądzą, że skoro Polański to wybitny reżyser i przynosi swym nazwiskiem rozgłos, to należy ponad jego osobiste dokonania przełożyć pochodzenie. Co prawda jest Żydem, ale polskim. To śmieszne. Polskie władze nie powinny się do tego mieszać, bo to próba wpłynięcia na decyzje niezależnego sądu.

Gość zgodzilo sie 13 letnie dziecko
a nie laska.

no to idź Myrevin na forum GW Nie wybieram się. Pamiętam jak go traktowano.., ale jaki wpływ mam na to?

Jak dziewczyna jest normaslnie rozwinieta - jak kobieta, to nie ma mowy o pedofilii. PO prostu uprawiał seks z nieletnią i tyle.

pupa1977 A prawo? Chcesz jak typowy Polak/ka je olewać. Wg prawa nie ma mowy o "rozwinięciu". Jest natomiast granica wiekowa.

Dzisiaj 13 latki nieźle się zabawiają na imprezach... ostatnio u nas aż wyszłam z tej "dyskoteki" 12letnia dziewczynka z naszego osiedla wyprawiała niezłe rzeczy z jakimś facetem na środku sali-konserwatywna nie jestem ale to mnie porządnie zniesmaczyło...A co do kastracji pedofili...kler katolicki chyba grupowe samobójstwo popełni:D

"A prawo? Chcesz jak typowy Polak/ka je olewać. Wg prawa nie ma mowy o "rozwinięciu". Jest natomiast granica wiekowa." Tylko że on nie ma zarzutu pedofilii. Więc dlaczego to sie tu pojawiło? Co do prawa - oczywiście. Tylko że w jego przypadku to że jest znany działa na jego niekorzysc. Gdyby był zwykłym robolem czy kimś nieznaczącym, to po zapłaceniu tej dziewczynie kasy nikt by się już nim tak nie interesował. A na pewno nie ścigano by takiej osoby po 30 latach na innym kontynencie...