Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monalisa74

bl po kanalowym leczeniu zeba!

Polecane posty

ludzie jakie macie doswiadczenia w tej kwestii? mialam w czwartek kanalowo leczonego zeba i od wczoraj zaczäl mnie znowu porzadnie bolec, nie wiem czy przyczyna nie jest fakt, ze dentysta wbil mi znieczuleni emiejscowe prosto w nerwa!!myslalam, ze odgryze mu palce! dodoam, ze juz kiedys mialam innego zeba leczonego kanalowo i nie przypominam sobie, zeby cokolwiek mnie po tym zabiegu bolalo. A teraz böl promieniuje az do ucha, cala dolna strona zuchwy mnie boli. kto ma jakies doswiadczenie w tej mierze???

zazwyczaj chodze do mojej sprawdzonej lekarki i ona zawsze dawala mi znieczulenie w dziäslo,a ten pan doktor, pozal sie Boze, prosto w nerwa i mysle, ze go w jakis sposöb naruszyl i taraz mnie boli...

mi po zatruciu powiedziala-jak bedzie bolal to prosze wydlubac lekarstwo i zglosic sie bolalo,wiec tak zrobilam i od razu ulga:)

wiesz nie chce Ci zle doradzic ale ja mialam kilka razy zatruwane zeby i zawsze tak mowila jakby bolalo to prosze wydlubac raz bolalo ale jak:O po 10min calkowita ulga:) moze ktos jeszcze sie wypowie

sluchaj, ja nie wiem,co on mi tam robil, wiem, tyle ze nerwa usunäl, wlozyl jakäs masc i kazal przyjsc za kilka dni,,,,, tylko mi nie powiedzial, ze to tak moze bolec...

jestem w trakcie dlubania w zebie, bo böl staje sie coraz wiekszy,ale on mi tam taka dziure wywiercil i napchal tego wypelnienia tyle, ze chyba nic mi po tym zebie nie zostanie, jak ja to jakims cudem wydlube..