Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo8787

jak waszym zdaniem mozna zdobyc przyjaciol???????

Polecane posty

nie mam ani jednego, kolezanki mnie olewaja a kolege mam ale takiego ktory czegos chcialby odemnie :/, dlatego ja jego olewam.

Gość to się ciesz bo sie mnie
zawiedziesz na przyjacielu

Gość możemy sie zaprzyjaźnić
skąd jestes?

Gość Gotowa.. O.o
tez mam tak samo i chciałabym wiedziec jak zdobyc ich :P

Gość a ja nie lubie jak przyja
ciel sie zawodzi na mnie

to sie nie zaprzyjaźnimy bo jestem z mazowsza, chyba ze przez internet, ale dobre i to, mnie tez brakuje oststnio ludzi a z drugiej strony nie chce wychodzić do ludzi

Gość Gotowa.. O.o
no to dziewczyny jest nas 3 :) Ja jestem z woj. slaskiego. Ale i tak nie podasz pewnie miasta :D Wiedz mzoemy sie pzz neta zakolegowac..

Gość yhjitdliuj
gdyby ci bardzo na tym zalezało to bys szukała az bys znalazła... Pzryznaje racji *_*... :O

Gość jakajaka
czesc dziewczyny ja tez jestem sama jak palec i jestem z mazowsza

a dlaczego nie chcesz? ja pracuje jako sprzedawca wiec mam kontakt z ludzmi codziennie gadam z wieloma osobami, ale brakuje mi takiej osoby(przyjaciolki) z kim mozna by isc na piwo, na dyskoteke. Faceta tez nie mam :( dzisiaj mialam sie spotkac z kolezanka ze szkoly z ktora sie przyjaznilam i mialysmy isc na piwo. Umowilam sie z nia na 19.00 jakis tydzien temu sie ugadalysmy, dzis o 17 napisala zebysmy to spotkanie przesunely na 19.30, a o 19 w koncu napisala zebysmy przelozyly to spotkanie na nastepny weekend, bardzo mnie wkurzyla, tym bardziej ze to juz nie pierwszy raz :/

dobra niech bedzie jestem z bytomia a Wy skad dokladnie? jak macie na imie i ile macie lat?

jak któraś szuka przyjaźni to ja jestem otwarta piszcie na gadu 13122072, na pewno odpiszę

Gość bądz bezinteresowna
wobec kogos , okaz mu zyczliwosc

Gość jakajaka
hej a skad jestes z tego mazowsza?

Gość jakajaka
ja tez miałam takich prawdziwych przyjaciół no ale nasze drogi sie rozeszły kazdy ma swoje zycie ja mam jeszcze gorzej przez to ze podchodze do ludzi z dystansem i trudno mi zaufac komukolwiek no ale mam nadzieje ze to sie zmieni jakos

o wlasnie a kto chcialby przezyc jakas przygode, wyjechac np w gory lub nad morze. co?

Moim zdaniem możesz zdobyć przyjaciół poprzez zafundowanie im wycieczki do Idżiptu albo nie wiem, przynajmniej urzadzenie suto zakrapianej trunkami i mocno obstawionej jadłem imprezy. Możesz też polecić się na każde zawołanie jako "ktoś kto zrobi wszystko dla ciebie"... Sposobów jest wiele... wystarczy odpowiedni dopasować do twoich możliwości. Pozdrawiam ;-)

Od nie dawna mieszkam w Piekarach śląskich sam i nie znam tutaj nikogo oprucz ludzi z pracy.

co to sie dzieje z tym swiatem? coraz wiecej ludzi narzeka na brak przyjaciol, ba! nawet znajomych... w sumie ja tez bym mogla ponarzekac. do tego zupelnie nie wiem, jak mozna to zmienic.. smutno.