Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana tłuścioszka

Jaka dieta na pozbycie się tłuszczu z organizmu

Polecane posty

nie mam nawet pojęcia czy takowa istnieje :( szukam w mojej okolicy gabinetu gdzie mogłabym zmierzyć poziom tkanki tłuszczowej w ograniźmie ale przeżyłam szok jak wyliczył mi kalkulator w necie. Powiem tylko tyle sama widzę po sobie że mam wiecej tłuszczu na sobie niż masy własnej. Efekt szybkiego schudnięcia 50kg później przybrania 30kg i znowu schudnięcia 50kg :(((( Wyszło 45,14% tłuszczu w organiźmie POMOCY

Gość mariola____35
ja bym poleciła diete herbalife stosuje ja i jestem zadowolona chudne zdrowo jesli chcesz napisz na moje gg 527798

schudłam dzięki opasce na żołądku a nie niestety ćwiczeniom i silnej woli :( Teraz niestety wszystko na mnie wisi tzn więcej tłuszczu niż skóry. A za herbalife bardzo dziękuję, według mnie to strata pieniędzy. Kilkanaście lat temu korzystałam z 0 skudkiem więc nie sądzę aby cokolwiek się w tym kierunku zmieniło.

ja też korzystałam - efekty były, ale krótkotrwałe :-0 poza tym nudziło mi się jedzenie tego samego dwa razy dziennie :p teraz jestem amatorką świeżego jedzenia - a żaden proszek nie jest w pełni naturalny; widział ktoś drzewo z proszkiem???

Gość mariola____35
mi akurat pomaga może to zalezy kto rozpisal ci diete kto sie toba opiekowal wiem ze swojego doswiadczenia ze herbalife najlepiej stosowac wg zalecen dietetyczki ja takie zalecenia otrzymalam stosuje sie do nich chudne wiem ze bardzo wazna jest ilosc wody w ciagu dnia

a ja proponuję normalną dietę 1500 kcal + dużo ćwiczeń . (bieganie, spacery, rower , steper, siłownia) najlepsze n pozbycie się tłuszczu;))

Najlepiej nastawiona na ruch i detoksykację organizmu. Pozbyć się należy toksyn i złogów. Podstawą jest zwiększenie ilości wody i błonnika w diecie i oczywiście ruchu, dodatkowo ważna byłaby suplementacja a na oczyszczanie idealnym produktem byłby Sanogel z suplementymbm.pl, słyszałem o rewelacyjnych efektach z tym już nieraz docenianym produktem. Więc oczywiście najpierw trzeba troche konsekwencji ale da się wszystko zrobić przy odrobinie zapału i chęci zmian.

Gość złyyyyyyyyyyyy
titrant idź z tym spamem

aby stracić tłuszcz trzeba zacząć od zdrowej i nie żadnej głodowej diety wspomaganej ćwiczeniami. Dzięki takiemu działaniu tracisz tłuszcz i rozbudowujesz mięśnie. A jak to się stało że po utracie 50kg znów przytyłaś 30kg a potem zrzuciłaś 50kg? Rozumiem że była opaska ale nie wiem w którym momencie. Takie skoki wagi nie pozostają niestety bez wpływu na organizm. Jeśli nie ćwiczyłaś to niestety ale przy ograniczeniu kcal organizm sięgnął po to co było najszybciej dostępne -mięśnie. Dlatego zostało ci tyle tłuszczu mimo sporej utraty wagi. Dlatego koniecznie musisz przejść już na zawsze na racjonalną diete i dołożyć do tego ruch. Dziwi mnie trochę że po założeniu opaski nie dołączono ci od razu do tego odpowiedniej diety i ruchu. Napisz coś więcej o tym jak się odżywiałaś i jak wyglądała ta utrata wagi i tycie w czasie. Od ilu kg zaczynałaś i przy jakim wzroście?

Najlepiej bogata w wodę i błonnik, to powinna być podstawa takiej diety. Poza tym dużo ruchu, jakiś sport najlepiej. No a dieta wcale nie musi być strasznie restrykcyjna o ile ważne jest to żeby był regularna.