Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaa90

Pytanie o internet na karte w play?

Polecane posty

Gość Monikaaa90

Czy aby zaczac z niego korzytac musze kupic modem w playu czy moge go zastapic dowolnym modemem kupionym w sklepie komputerowym np?

ja mam neta z play'a i nie narzekam ale ten limit...;/ ja kupilam z modemem wiec nie wiem czy inaczej mozna....

Gość Miniczkaaa90
A ile placisz miesiecznie za niego? a ten limit to na co starcza?mozna sobie na gadu pogadac i przejrzec pare stron dziennie czy nie za bardzo?

Ja mam ten za 45 zł i smiga ładnie. Tylko ze ściąganiem filmów (legalnie oczywiście ;) )trzeba uważać, bo jak się limit przekroczy, to wtedy strasznie zwalnia. Ale do zwyklego użytkowania w zupełności wystarczy.

my mamy też w play chyba za 45 zł i super, wszystko chodzi bez zarzutu, gg, strony itp. niby ma mniejszy zasieg niz orange, a g... prawda. Wszedzie nam łapie jak gdzies jedziemy nawet w miejscach nie oznaczonych na pleyowej mapie zasiegu, a jest to najtanszy net z sieciówek. takze nie ma co sie kierować tym że NIBY ma mniejszy zasieg, sprawdzone!!!!!!

Gość modem może być jakikolwiek
ja miałam z plusa, potem przeszłam na play - tyle tylko, że na modemie mam napis iplus :-)

Gość modem może być jakikolwiek
A co do jakości - o niebo lepszy od plusa (choć niby korzysta z tych samych nadajników czy czegoś tam). Mam za 45 zł 10 GB - film śćiąga się w godzinę - półtora. Pilnuję tylko, żeby nie przekroczyć tego limitu, ale aż tyle nie ściągam.