Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona.............

Proszę o komentarz kobiety które brały Duphaston

Polecane posty

17 wrzesnia wzielam ostatnie 2 tabletki duphastonu to bylo moje pierwsze opakowanie zaczelam je brac na uregulowanie cykli no i dodam ze zamierzam z mezem starac sie o dzidzie ale dzisiaj jest 28 a ja jeszcze nie mam okresu piersi bola brzuch wiekszy tak jak przed okresem ale jego nie ma. Kiedy po ostatniej tabletce powiniem przyjsc okres??

Gość kiiijanka
może jesteś w ciązy? ;) zrób test

Ja brałam je w ciąży po tym jak bolał mnie brzuch, ale brałam tylko kilka dni. Może jesteś w ciązy?:)

No właśnie chcieliśmy sie odrazu od września zacząć starać o dzidzie ale musieliśmy poczekać 2-3 tygodnie bo wzięłam ostatnia szczepionkę wzw typ b az się wytworzą przeciwciała wiec tak naprawdę ten cykl spisałam na straty bo teoretycznie było po dniach płodnych wiec kochaliśmy sie ale byl to stosunek przerywany wiec w ciąży raczej nie jestem kurcze nie wiem co myslec

Gość saleminka8
10 dni już minęło od odstawienia,moim zdaniem okres powinien się pojawić,ja po kilku dniach po odstaweniu dostawałam,moze faktycznie to ciąża...

Kurcze już sama nie wiem ale to jest NIEMOŻLIWE!!!!! myślę jeszcze o tym ze to może by torbiel na jajniku kiedyś juz miałam wchłonął się sam ale z tego co pamiętam nie spowodowało to zatrzymania okresu. A wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień hmmm