Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złoto/telefon

telefon jako prezent??

Polecane posty

Gość złoto/telefon

Chrześniaczka mojego męża w maju będzie miała I Komunie Św. Powoli zastanawiam się nad prezentami (żeby nie mieć takiego wydatku na raz).Ja myśle o złocie(łańcuszek,kolczyki...),a mój mąż o telefonie.Napewno kupimy też rower,ale i telefon i złoto do tego to jak dla mnie trochę za dużo. Tylko problem w tym,że młoda za każdym razem przypomina mężowi;"...wujek,a wiesz co masz mi kupić...telefon...". Więc nie wiem sama. Co myslicie wogule o kupnie tel.dal 9-latki?? pozdr.

Gość ja mysle ze dobry pomysl aczko
lwiek kupcie jej telefon bez niewiadomo jakich bajerow.

Gość i tylko telefon.to i tak duzo
i tylko telefon.to i tak duzo

najpierw to zapytaj jej rodzicow, co sadza o telefonie i czy sobie tego zycza - jesli tak to mozecie kupic, a jesli nie to na pewno ten prezent odpada

Gość co to w ogóle znaczy
"wiesz co masz mi kupić"???????? Jakbym takie coś usłyszała od 9-latki to dostałaby co najwyżej medalik i książkę o dobrym wychowaniu...

Gość kulkau23
Ja swojemu mężowi na 30 urodziny kupiłam nowy telefon. Jego stary telefon już praktycznie nie działał. W play znalazłam fajną ofertę na huawei p20 lite. Mąż jest bardzo zadowolony z telefonu, dodatkowo telefon świetnie robi zdjęcia. https://www.play.pl/telefony/huawei/huawei-p20-lite/