Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zakłopotanie_

Czy dla dziewczyny liczy się jeszcze coś takiego jak przyzwoitość,

Polecane posty

Gość dla mnie obleśne
byłam kilka razy w klubie ze stripteasem ale tam kolesie rozbierali się jedynie do slipów i nie było takich ostrych akcji....

Gość __zakłopotanie_
ale wizyta w takim kubie nawet bez robienia loda czy bzykanka także o kobiecie nie najlepiej świadczy.

Gość Kochajaca_Zoneczka
nic co ludzkie nie jest obce

Gość __zakłopotanie_
tak żoneczka ? znaleźć ci filmik na którym kobieta jest posuwana przez psa ? to jest także bardzo ludzkie...

Gość dobra kochani dosyć tych
perwersjii

Gość Kochajaca_Zoneczka
nie przypominam sobie zebym kiedys wspominala cos o sexie z psem ....:( bo to nie ludzkie juz ze wzgledu na to ze pies to zwierze buhaha... a co dziwnego w tym ze kobieta idzie do klubu ze striptisem ...

Gość __zakłopotanie_
jest to moim zdaniem tak samo dziwne jak to, kiedy inna kobieta daje się za własne pieniądze bzykać na oczach innych. uważasz to za normalne ?

Gość yyyyy szok a ty żoneczka to
jesteś ładne ziółko

Gość a ty zaklopotanie to jestes
zwyklym hipokryta, kobiety na striptiz nie moga bo nieporzadne ale faceci jak najbardziej moga? :O buahhahaa, kretyn,

Gość __zakłopotanie_
ja tak naprawde to bym chetnie wyssal do ostatniej kropli tego kutaska

Gość __zakłopotanie__
podnosze, piszcie, co sądzicie o sprawie.

Gość __zakłopotanie__
zapraszam panie do zabrania głosu w sprawie; co sądzicie o tych dziewczynach, ktore sa pokazane na obu filmikach?

Gość __zakłopotanie__
zalezy w jakim celu sie to robi. jesli celem jest wzbudzanie w sobie podniecenia erotycznmego to jest to takze dość oblesne. jesli celem jest sprawdzenie reakcji i poznanie opinii odnosnie zadanego tematu wchodzenie na redtube nie jest oblesne.

Gość dominika02
Ja najlepszego zdania o tych dziewczynach nie ma i sama na pewno nie znalazłabym się w takim klubie ani nie dotykała tego faceta, ale widocznie niektóre dziewczyny to bawi i czują się z tym dobrze. Po to właśnie są takie miejsca by każdy mógł się wyszaleć według upodobań.Na szczęście tam chodzą tylko to panie, które mają na to ochotę i ja nie chcę to na to nie patrzę i nie czuję zgorszenia. Niech sobie robią co chcą. Jednak ja sama tego nie pochwalam i z koleżankami bym się nie wybrała na pewno do tego typu miejsca i swojemu mężowi również bym nie pozwoliła. Nawet gdyby miał tylko popatrzeć. Ale obcy ludzie niech sobie chodzą nic mi do tego dopóki nie mają ze mną nic wspólnego.