Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna 30

BABSKIE PARTY CZ 2...BYLO SUPER Z SOBOTE

Polecane posty

Gość ze tak powiem
najchętniej to sama bym zapłaciła bo mnie też nikt nie chce dlatego trzymam z tobą Zuzanno 30.daj mi namiary na tego gościa bo mam chcicę.

Gość zuzanna 30
reasumujac---NAM NIE CHODZILO ZEBY GO OGLADAC,TAK TRUDNO TO ZROZUMIEC,jakbym chciala to bym miala faceta

Gość ze tak powiem
no i podszyfki cos cieniutko:-P dla tepot: mam 23 latam i piękne ciałeczko:-Pale babskie party mnie pociąga..fakt że ja osobiście poszłabym na całosc:-P

Gość zuzanna 30
tak naprawdę to nie mogę mieć normalnego faceta bo jestem za brzydka!

Gość ze tak powiem
małolaty wyteżyc głowki..coś marnuusie te podszywy:-(

Gość zuzanna 30
ze tak powiem--jestes facet czy kobieta,bo po pierwsze pytasz czy jestem zajeta, a pozniej chcesz faceta tez wynajac?

Gość ze tak powiem
Zuzanna nie zauważyłas ze ktoś sie pode mnie podszywa? pod Ciebie tez zreszta:-D Jestem kobietka;-)

Gość zuzanna 30
widze,wiem ze duzo nienormalnych ludzi tak robi,trudno

zuzanna 30, szkoda czasu na dyskusje z frustratami Co jeszcze robiliście? Jestem ciekawa, choć ja nie miałabym chyba ochoty na tego typu zabawy. Co kto lubi ;)

Gość ze tak powiem
Zuzanna 30 aleś ty głupia!jestem bi!Jeszcze mnie nie zozszyfrowałaś?To ja już wiem dlaczego wciąż jesteś sama stara łupo!

Gość ze tak powiem
i nie bierzcie na serio tego co napisałam wcześniej o swoim wyglądzie.tak naprawdę to stara jestem i brzydka ale lubię pokazywac siebie inaczej bo co mi innego pozostało:(

Gość nagi facet2
o widzę, że moje pomysły też były realizowane, aż mi się gorąco zrobiło, sper impreza

Gość nagi facet2
co Tobie się najbardziej podobało z pomysłów? czy u niego widać było ślady podniecenia i to też stało się obiektem Waszych żartów i życzeń? a w ogóle to masz maila.

stolik,bita smietana na stopach i zlizywanie oraz jak kolezance przynosil w zabkach buta,facet na poczatku byl taki zdziwiony,ale pozniej bylo ok,robil wszystko z usmiechem,mam mail,ale niestety nie chce gadac przez niego

Gość nagi facet2
ok wolisz publicznie, a jak udało mu się założyć koleżance bucik bez pomocy rąk, ona chyba sama to zrobiła

jakos sobie poradzil bez rak,to byla taka kara bo nie zgadl jak ma ona na imie,ona miala klapki na obcasie,wiec chyba latwo mu bylo

Gość nagi facet2
słuchaj, a czy było widać jego podniecenie, bo mnie np taka zabawa by podniecała, co byłoby szybko widać

Gość nagi facet2
chętnie bym dał się poniżyć kobiecie o takiej osobowości jak Ty przy następnej tego typu zabawie

Gość ze tak powiem
Zuzanka to znowu podszyfki były.Juz mnie to wkurwia i tyle.Bi czy innym scierwem nie jestem..😠

nagi---kto wie moze,ale nam bardziej chodzilo o wynajecie faceta którego to nie podnieca po prostu sluga na zenskiej imprezie tak powiem-----to zablokuj sobie,to zaden duren nie bedzie sie podszywal,juz pisalas ze jestes bi

Gość nagi facet2
ale dla Was to po pierwsze zadna różnica, bo i tak niema rozbieranek, a po drugie jak facet podniecony to więcej życzeń spełni bez sprzeciwu, więc chyba moje podniecenie by Wam nie przeszkadzało

Gość nagi facet2
ale na początek może jakieś węższe grono, 2-3 koleżanki, bo wiesz... Ty i 6, nie wiem, czy podołam