Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No nie znowu

Zatkany kanalik w pochwie??

Polecane posty

Gość No nie znowu

Często się Was zdarza? Skąd to się bierze? Zaburzenia hormonalne czy co??

Gość nie mam nic do powiedzenia
nie wiem, ja nie mam żadnych kanalików w pochwie może do lekarza powinnaś pójść, najlepiej do ginekologa

Gość ciekawska_mama_ciez
pierwsze slysze.. moglabys napisac cos wiecej na ten temat?

Gość No nie znowu
Może źle się wyraziłam.Normalnie na sromie robią się takie kulki.Wyczytałam, że to oznacza, że kanalik jest zatkany.Jak się naciśnie tę "kulkę" to bardzo boli.Czasem pęka i potem jest ok.Po jakimś czasie znika.Mnie ostatnio masowo atakowały takie "kulki" Myślałam ,że może coś wiecie na ten temat.Teraz zniknęły i jest ok.DO lekarza pójdę jeśli znów wyskoczą .Bo w sumie to trochę czasu mi brak.

Gość ciekawska_mama_ciez
to ja dwa lata temu tez mialam takie cos.. takie czerwone bułki chocby i potemrobily sie z nich rany.. ginekolog mnie tak zalatwil bo najpierw bolalo mnie tylko troche i spuchnelo w jednym miejscu u gory przy łechtaczce oj lekarz to olal a pozniej zdziwiony ze infekcja sie wdala ale co to bylo tego mi nie powiedzial. bolalo mnie rowniez przy oddawaniu moczu. mialam to na szczescie tylko raz

Gość nie mam nic do powiedzenia
aaaaaaaaaaaa, a więc o to chodzi to normalne, u większości kobiet te gruczoły są widoczne, nie wolno ich wyciskać !!! powinna wystarczyć zwykła codzienna higiena z użyciem odpowiedniego płynu do higieny intymnej, a nie powinno być problemu czasem zrobi się stan zapalny, jak zobaczysz ropę to trzeba do lekarza, można posmarować maścią cynkową

Gość ciekawska_mama_ciez
no wlasnie ja chodzilam wtedy do takiego ginekologa kompetentnego ze on mnie doprowadzil do stanu zapalnego.. na miesiac mialam wtedy L-4 powiekszyly mi sie wezły chlonne w pachwinach do tego stopnia ze nie umialam chodzic.. do tego na wargach sromowych po obu stronach te bułki najpierw czerwone potem pekały robily sie z nich rany przy oddawaniu moczu plakalam normalnie.. mialam na to masc i tabletki ale juz nie pamietam nazwy i mialam tez robione badania na rozne choroby juz sie tak balam ale wyszly negatywnie i do dzis nie wiem co to bylo bo lekarz mi nie powiedzial ani z czego

Gość No nie znowu
Dzięki dziewczyny:) Tylko skąd to dziadostwo się bierze?? Ostatnio miałam przyjemność łażenia z 3 takimi i myślałam że mnie trafi. Bo to po prostu boli.Grunt, że już ich nie ma.

Gość ciekawska_mama_ciez
to ciesz sie ze tylko z trzema ja mialam niestety wiecej i bol byl niesamowity gdy doszly jeszcze wyzej wymienione dolegliwosci ;9 skad to sie bierze co to jest to nie mam pojecia. dodam ze o higiene dbalam bardzo i tym bardziej mnie to zdziwilo, partnera tez mialam jednego tylko wstyd bylo mi chodzic po lekarzach bo patrzyli krzywo i wlasnie pytali o partnerow i z pdejrzeniami jakbym nie wiem jaka byla..