Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana .

Nosze w sobie niechciane dziecko . POMOCY !!!

Polecane posty

Gość frentii
tO TAK JAK BYŚ ZABIŁA SĄSIADKE Rozbawilas mnie do lez:D:D

Gość frentii
Czy do twojego mozdzku nie dochodzi, ze ktos nie chce 9 miesiecy sie meczyc, aby potem ktos adoptowal??:D:D Gdyby chciala donosic ciaze, to pewnie i dziecko by zostawila.

autorko nosisz dziecko zapamiętaj zrób to dla niego i pokochaj go lub urodź i oddaj ale nie rób głupstw.Wiem co mówię

Gość frentii
Agnese, roznica jest taka, ze dziecka mozna sie pozbyc bezkarnie i legalnie(w calej UE oprocz Polski oczywiscie), a za zabicie sasiadki klania sie 25 lata wiezienia🖐️

Gość frentii
frentii.......ona nie chce się męczyć ale ono mMA znosić ten ból A kto powiedzial, ze zycie jest sprawiedliwe?

Gość zycze powodzenia
Mnie juz c..ki nic nie rozpruje przy porodzie,bo jak mialam 16 lat to nikt mi nie pomogl i przez to mam jak wiadro,kazdy facet mi walil rogi,a malzenstwo mialam spieprzone .Rozstepy na brzuchu ktore nigdy nie zniknely-bo to niemozliwe pomimo smarowania kremami,wiec nie gadajcie bzdur ze dziewczyna dojdzie do siebie,bo waga to nie wszystko,jak jedrnosci brak.Jedyne co sluszne w tym wypadku to jak kolezanka wczesniej wspomniala,women....sprowadzac paczke i zyc dalej,z tym ze pamietaj o zabezpieczeniu na przyszlosc.

Agnese, roznica jest taka, ze dziecka mozna sie pozbyc bezkarnie ................................nie wierzę........ale jak sama napisałaś TO DZIECKO dlaczego nie może żyć?

Gość do frentii
masz racje,a pozatym po tych lekach dochodzi do samoistnego poronienia,nikt nikomu ciala nie rozrywa.To najlepsze wyjscie zeby dziewczyna nie zchrzanila sobie zycia na starcie

Gość dziecko w tym wieku
nie czuje bolu Do tych co zawsze gledza co Bog powie itp - Bog dal niby czlowiekowi wolna wole i to czlowiek ma prawo do swoich decyzji. Ma prawo do bledow i nie nam je osadzac tak samo jak i nie nam jest dane zbawiac, koniec kropka. Sama aborcji bym nie przeprowadzila ale jestem za tym ze kazdy powinien miec do niej prawo.

Gość frentii
A ja sie pytam dlaczego umieraja z glodu dzieci w Afryce, kiedy inni sie bogaca i nie maja co z kasa robic? Ciebie bulwersuje aborcja, a mnie glod w Afryce i ani ty ani ja nic nie mozemy z tym zrobic, wiec zamiast zadawac takie pytania, to pogodz sie z tym, ze ludzie dokonuja w zyciu roznych wyborow i nie masz na to wplywu.

ktoś napisał nie zabijaj tylko oddaj do adopcji ktos na pewno je adoptuje .... to czemu tyle dzieci w bidulach ???/ ja autorke rozxumiem nie chce nie moze jest pewna to nie można sie zmuszac autorko poszukaj w gazetach ogłoszen ginekologia zabiegi i zadzwon i porozmawiaj nie wierze że ktos cie zgnebi

zycze powodzenia Tobie sie po prostu nie udalo w zyciu.. ale to nie znaczy ze kazdy musi podzielic taki sam los.. jest duzo osob ktore pluja sobie w twarz po porodzie ze mowily lub tylko myslaly o usunieciu dziecka.. cialo to nie wszystko.. ja tez bardzo sie martwie o rozstepy o fałdy ale coz zrobic..

posłuchaj kobieto nie Ty dajesz życie a więc nie odbieraj go wszystko na początku wygląda zle ale potem jest całkiem inaczej .Jesli ktoś ci doradza żeby osunąć to chyba jest nienormalne wygląd po porodzie jest sprawą indywidualna ale najażniejsze będzie Twoje sumienie a ono nieda ci spokoju w momencie kiedy urodzisz dziecko sama będziesz wiedziala czy zatrzymać czy ie pomimo tak mlodego wieku nie załamuj się nie jesteś sama na tym swiecie jest wiele mlodych kobiet w podobnych sytuacjach zawsze możesz oddać dziecko do opieki lub rodzinie zastępczej ale masz wtedy świadomość że nie odebrałaś nikomu zycia a to jest największy skarb na który niema żadnej ceny za błędy przepraszam

Gość frentii
Te teksty z oddaniem do adopcji mnie zawsze rozbraja. Ktos decyduje sie na aborcje, aby nie spieprzyc sobie zycia i rownoczesnie ma poswiecic rok zycia, swoje cialo, aby jakas obca para dostala dziecko?:D Nie wspominajac juz o reakcji otoczenia, ktore tolerancyjne nie jest i juz zawsze kobieta bylaby wytykana ' to ta co oddala dziecko'. Kazdy dba o swoje zycie i nie widze powodu, aby tak sie poswiecac dla obcych ludzi:O

Gość frentii
Agnese, Moze zamiast emcjonowac sie faktem, ze dziewczyna chce usunac dziecko, przejdz sie do domow dziecka i poswiec z godzinke na pobawienie sie z sierotami? A moze zaproponuj jakas konkretna pomoc dziewczynie, np. oplacenie opiekunki, aby mogla chodzic dalej do szkoly? Jak nie, to przestan prawic kazania, bo szkoda klawiatury.

Gość zycze powodzenia
ha,ha,ha...no co ty powiesz ze mnie sie nie udalo w zyciu:) Ja pisze jak jest,zrob podszyw i napisz ze masz brzydkie cialo,zobaczysz jak cie z blotem faceci zmieszaja,na ten temat nie mozna sie wypowiadac komus kto ma meza,dziecko i maz akceptuje zmiany jakie zaszly po ciazy w ciele jego ukochanej,ale nie wmowisz facetowi,ktory ma 22,23,24 lata i poznal wlasnie sliczna dziewczyne,ze jej flak pod bluzka to jest to !,ze cialo to nie wszystko,w kraju gdzie panuje kult ciala,kolczyk w pepku.Ja to poznalam i wiem i dlatego nie zycze nikomu zeby musial od najmlodszych lat zaliczac takie same niepowodzenia i w efekcie zbierac ochlapy.

no towidocznie na takich c*uli sie trafia.. chyba nie chcesz zeby facet Cie kochal za cialo tylko za to jaka jestes a jak poznasz faceta ktory Cie pokocha i powiesz mu ze usunelas dziecko to ciekawe jak zareaguje..

Gość zycze powodzenia
Ja wlasnie dalam wtedy najwiekszy prezent moim rodzicom ,niemogacym miec wiecej dzieci,byli szczesliwi jak nigdy,do dzis ich nie obchodzi co ja czuje w intymnych chwilach gdy sie pochylam a jak worek z rozstepami zwisa mi skora na brzuchu i piersiach,choc mysle czytajac to wszystko ze nadszedl czas zeby im wystawic rachunek za szczescie jakie dostali moim kosztem i zaplaca za plastyke:)...wkoncu kazdy wysilek powinien byc doceniony

Gość do ciekawska mama
wora z rozstepami przed nikim nie ukryjesz,a z aborcji 99% kobiet nikomu sie nie przyznaje:)bo i po co.

Frentii dla jasność nie wszędzie w EU aborcja jest legalna w Irlandii-surowo zabroniona a Londyn są dwie kliniki i dość spore koszty...... Więc myśl co piszesz to mówisz pewnie same bzdury...........

Możliwe że ten temat to kolejna prowokacja, ale sytuacji takich jest wiele i najbardziej wkurza mnie takie gadanie typu że wszystko się ułoży. A tak naprawdę rzadko się układa- chyba że ktoś ma na mysli - że matka i dziecko przeżyją i to jest dla niego najważniejsze. Nie lepiej jednak życ jak człowiek, miec dziecko z osobą o której marzyło się całe życie, i nie zaprzepaszczac wszystkiego jednym błędem?

pupa1977............jak ona nie chce tego dziecka to niech odda i dalej żyje sobie jak żyła ale niech nie zabija. Naprawdę nie obchodzi Was to dziecko bo TO JEST DZIECKO małe nie rozwinięte ale dziecko które czuje. to nie jest lalka która pon narodzeniu ożywa ale żywy człowiek.