Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana .

Nosze w sobie niechciane dziecko . POMOCY !!!

Polecane posty

ja nie wirze w os takiego jak wpadka!!!! sama mialam 16 lat i wiem jak jest i jezeli sie nie chce dziecka to sa tysiace sposob na zabezpieczenie wystarczy ruszyc glowa a nie czym innym!!!!

jasne zniszczy cialo? tobie chyba glowe zniszczylo! jakos ja po porodzie wygladam tak samo jak przed trzeba tylko troche wysilku!!!!!

Gość do nie_oceniajaca_27
na prawdę im wierzysz, że nie miały żadnej depresji ani wyrzutów? Nie dawaj sobie wciskać kitu, żeby potem takie bzdury opowiadać na forum publicznym

Gość sorry ale to nie forum
dla ciebie. to forum o macierzyństwie a nie głupocie.

boze obejrzalam ten filmik o aborcji i sie az poplakałam nie wyobrazasz sobie nawet jakie to jest wspaniale uczucie noszac w sobie zycie budzac sie w nocy czujac jak sie rusza wierci kopie.. czuje z moja coreczka taka wiez choc tez bylam tak strasznie tym przerazona bo sytuacje mam bardzo nieciekawa naprawde..

a kto sie przyzna do wyrzytow! sie nie dzieiw bo mi byloby wstyd mowic ze mam wyrzuty po czyms takim

Gość załamana .
do "zycze powodzenia" MOGLIBYŚMY POGADAĆ GDZIEŚ INDZIEJ ? a nie na forum ? npna gg albo e-mail lub kom ?

Gość nie_oceniajaca_27
ja nie na wierze, tylko na obserwcji rzeczywistosci moje wnioski opieram

JAK MOŻNA BĘDĄC W CIĄŻY MYŚLEĆ TAK EGOISTYCZNIE ŻE NP.ZNISZCZY MI CIAŁO.tAKIE DZIECIĄTKO JEST W STANIE WSZYSTKIE CIERPIENIA WYNAGRODZIĆ. NIE SŁUCHAJ życzę powodzenia ONA NAMAWIA cIĘ DO NAJCIĘŻSZEGO GRZECHU. tO TAK JAK BYŚ ZABIŁA SĄSIADKĘ BO TO CO NOSISZ POD SERCEM TO ŻYWE DZIECKO MOŻE TYLKO TROCHĘ MNIEJ ROZWINIĘTE ALE ONO CZUJE BÓL I CIERPI PRZY TYM OKRUTNYM ZABIEGU zastanów się

Gość tak ci się wydaje
tak ci się tylko wydaje, że głupoty ci wciskamy, że cię nie rozumiemy etc. Nie, my chcemy pomóc ci i twojemu dziecku. My po prostu nie jesteśmy w takim stanie jak ty, ty po prostu odbierasz opinie tych co są w normalnym stanie jako idiotyzm. Nie daj się opanować lękowi! Bądź silna, myśl rozsądnie!

Gość zycze powodzenia
do ciekawska mama...co ty pier..lisz kobieto!!!!!!!!!sama jestem w koncowce niechcianej ciazy i wiem jak sie czuje,cala jestem spuchnieta,zle wygladam,glowka dziecka wrzyna mi sie w spojenie lonowe,co boli i jest nieprzyjemne,brzuch sie napina,dziecko sie przeciaga co powoduje bol i dyskomfort,w nocy ciezko sie spi.|Jest fatalnie!!!!! A cialo ko0biety jest zajechane po ciazy i porodzie,tymbardziej jak sie ma 16lat bo to jeszcze jest dziecko,i skora nie jest na tyle elastyczna.Przeczytaj sobie kilka topikow na temat ciala po ciazy ,co dziewczyny pisza,chcesz na cale zycie sie zniszczyc???na starcie?? Jak po kazdym smutnym przezyciu,bedziesz czula zal,ale to minie,tak samo jak mija bol po stracie kogos bliskiego,nic nie trwa w nieskonczonosc,a zajechane cialo,bieda i uzeranie sie w polsce samotnej matce bedzie sie ciagnelo latami,i nikt ci holdu nie zlozy.

Gość zycze powodzenia
do agnes,mnie przez 15 lat niczego nie wynagrodzilo,wiec nie pieprz bzdur!!!!dawno bym zapomniala o aborcji,a tak przez takich jak ty ten koszmar sie ciagnie latami

Gość hej no autorko
znajdxz w anonsach tam gdzie ogłaszaja sie lekarze ginekolodzy anions: azbiegi ginekologiczne od a do z ..sprzedaje tam tabletki poronne ale szybko .Najskuteczniejsze sa do 8 ty ale miałem i klientki w 12 miesiacu.i poleciala ciaza.Koszt 1400zl. Nie słuchaj madralińskich .to Twoje zycie

Gość hej no autorko

nie wierzę jakie egoistki ja też się żle czułam w ciąży ale to jest wogóle nie istotne mogłam nawet przytyć 30 kilo i nie miało by to znaczenia

Gość hej no autorko
miało byc do 12 tygodnia* sorka

"poleciała ciąża"??? raczej ZABITO DZIECKO NIENARODZONE rozmawiaj z rodzicami boisz się że coś Ci zrobią napewno nie to co TY chcesz zrobić swojemu dziecku a skoro się boisz że cię zabiją to pomyśl że Ty się zastanawiasz nad zabiciem własnego

Gość zycze powodzenia
zalamana podaj jakis namiar,bo ja nie chce zeby te mohery mi zawalaly skrzynke wyzwiskami,ja naprawde dobrze ci zycze,bo to przeszlam i jestem ofiara zle podjetej decyzji,nie tylko ja bo moj dorosly (prawie) syn rowniez

załamana ............życzymy Ci jak najlepiej nie słuchaj tych co Do zabójstwa Cię namawiają

Nie da sie czytać tego topiku.. Do autorki... ja tez mam rodzicow dla ktorych zawsze byłam najgorsza ale postawiłam na swoim i od tamtenpory wiedza ze nie jestem szma**a do pomiatania tylko tak jak oni czlowiekiem tak samo podchodzili do tego ze mam chłoapak i wogole ale olewalismy to jestesmy ze soba juz ponad dwa lata i jest nam dobrze nie przejujemy sie nimi a mam 19 lat

Świat się nie zawali w najgorszym wypadku oddasz je ale będzie żyło. Ono nie jest niczemu winne zasługuje na życie skoro się poczęło

Gość do anaela
jak to oddasz??? jak to swiat sie nie zawali...moze nie dla ciebie,ale dla niej napewno bo oddanie noworodka to gorsza trauma dla kobiety niz usuniecie ciazy.Jak sie jej chlopak na wsi zapyta z czego jest tak porozciagana,jak bedzie po porodzie nacieta i poszyta to ,i gdzie jest dziecko,to bedzie fajnie??uwazasz ze jej zycie juz nie ma znaczenia???to dopiero jest egoizm,zeby dla swoich chorych moherowych przekonan cudze zycie w bagno zmieniac,ona jest , wazna,jest dzieckiem ktore popelnilo blad i trzeba jej pomoc tak zeby do konca zycia nie musiala ponosic tego konsekwencji.I wylacznie ktos starszy kto zna zycie moze sie wypowiadac i sluzyc pomoca.

Gość frentii
www.womenonweb.org Zamawiasz tabletki na stronie, przysylaja ci je i po klopocie. Na przyszlosc jednak dbaj o zabezpieczenie.

Gość frentii
A nawiedzonych dewot nie sluchaj, bo nie warto...

tak się składa że teraz dziecko jest najważniejsze ono ma cierpieć przez jej błąd ciało jej się tak nie zmieni i dojdzie do figóry a poza tym co najważniejsze BĘDZIE ŻYŁO