Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzątająca siki

mieszkam z pijakiem i własnie umyłam osikaną podłogę

Polecane posty

Gość sprzątająca siki

by dzieci się nie przewróciły. Opierdolcie mnie, walnijcie w łeb, ale już nie wiem co robic. Nie jestem współuzależniona i wali mnie to co on robi, ale gdy jest spity nie posprząta po sobie, a ja nie chce smrodu i by dzieciom było wstyd za gnoja.

Gość dlaczego go nie zostawisz

Gość musisz bardzo kochać
skoro myjesz siki i mieszkasz z pijakiem albo jesteś desperatką jedno i drugie dobrze nie wróży i dobrze sie nie skończy

Gość ja uwazam
ze powinnas pomyslec o dzieciach bo zyja w niezdrowych warunkach

Gość sprzątająca siki
psychicznie to odeszłam już dobry rok temu a fizycznie tkwię przy gnoju, bo to dom moich dzieci i one mają rację, powiedziały, że jesli on nie może z nami mieszkać to sie musi wynieść, nie my. Mądre dzieci, ale gnój nie słucha i stacza się coraz bardziej.

Gość skoro lubisz sprzątać siki
to sobie sprzątaj dalej

Gość sprzątająca siki
no Bydlak, dałes czadu A czasem to np codziennie, raz wieksze daweczki, raz mniejsze?

Gość sprzątająca siki
no oczywiście, że lubię tę robotę, w koncu lepsze siki niż gówna... dzieki za miłe słowa

Jeśli nie upija się codziennie to nieprzytomności, to jaki z niego pijak? :o poza tym może musi w pracy pić, co robi?

Gość sprzątająca siki
co robi? pije, nic nie robi, bo nie ma pracy a nie ma pracy, bo nie mógłby pić

Uciekaj od niego jak najdalej...mój ojciec robił tak samo, aż doszło do tego, że zabił moją mamę...i nie tylko.Więc radzę dobrze i tak będzie lepiej dla dzieci.

Gość sprzątająca siki
kant dupy nie jestem współuzalezniona a wsparcia to potrzebuje, ale kogoś silnego by go wyniósł z naszego domu !

Gość sprzątająca siki
kant dupy a mysl sobie co tam chcesz, pewnie z autopsji znasz sprawy współuzaleznionych Ty odeszlaś, zostawiłas pijakowi dorobek życie na zmarnowanie?

rozwód eksmisja albo podział majątku dom to nie 4 ściany- to ludzie wolałabym mieszkać w norze byle nigdy nigdy przenigdy nie mieszkać z pijakiem

Gość musisz sama sobie pomoc i nie

ja miałam ojca alkoholika i meża alkoholika i zaczynałam od zera opłaciło się !!!!!! kobieto walcz!

Gość sprzątająca siki
nora to gnojowi sie nalezy, nie po to moi rodzice oszczędzali , by teraz dranstwo sie na moim panoszyło!

Gość walcz o swoje i nie daj sie
musisz postawic na swoim

Gość sprzątająca siki
gnój w głowie dzieciom nie mąci, bo one mają go w dupie i dlatego powiedziały, ze to on ma sie wynieść! Mądre dzieci, nie dadza sie debilowi, znają swoją wartosć.

dokładnie rozwód masz??? próbowałaś go wypieprzyć zgodnie z prawem??? czy czekasz bo dzieci ładnie usprawiedliwiają sytuację ??

Gość dzieci sa najwazniejsze
dziwie sie ze na to pozwalasz ja mialam jeszcze gorsza sytuacje ale odeszlam i dzis zyje z dziecmi spokojnie a dzieci sa szczesliwe za niedlugo to z twojego majatku nic nie zostanie bo bedzie wynosil zeby miec na wode a najwazniejszey to spokoj -zostaw drania

Gość sprzątająca siki
najmłodszy, gdy rozmawialismy o odłaczeniu debila od nas popłakał sie, nie nie dlatego że mu tatusia szkoda, ale tego co bedzie z jego meblami, gdzie on ma je zabrac. Tak, że widzicie wiekszą traumą jest dla dzieci opuszczenie domu niz gnoja. To one mi powiedziały, że sie nie wyprowadza, zemusimy jego wyprowadzic i tak zrobie, tylko nie wiem jak sie do tego zabrac. Mogę go wywalic na ulicę, ale co mi po szlajającym sie pod drzwiami opyplusie. Musze mu znakeźć jakies lokum.

Ale TY nie patrz na to że dorobek itp. chyba ważniejsze jest dobro Twoje i dzieci.Jeśli się na jakiś czas wyprowadzisz to może on zrozumie co on odwala i co tak naprawdę jest ważne.A jak nie to zmień zamki nie dawaj mu klucza i nie wpuszczaj do domu...nie wiem...

Gość zaslaniasz sie dziecmi
i mowisz ze madre ale to wcale nie jest madre przynajmniej dla nich

co ty musisz??? znaleźć mu lokum?? i ty nie jesteś współuzależniona??? daj spokój

Gość nie ty jedna
masz taka sytuacje smieszy mnie to ze jeszcze lokum mu chcesz zalatwiac i patrzysz na majatek jak moze dojsc do tragedi i do kogo wtedy bedziesz miala pretensje

rozwód eksmisja sprzedaż mieszkania kupno innego ( żeby nie widzieć jak się pałęta i żeby dzieci go nie widziały) przeboleć zapomnieć zacząć żyć a dzieci im szybciej je z tego wyrwiesz tym dla nich lepiej- cokolwiek by dziś mówiły a on i tak stoczy się na dno z tobą albo bez ciebie twój wybór

Gość odnosze wrazenie
ze bardziej zalezy ci na dorobku niz na normalnym zyciu zalenie nic tu nie da tu trzeba dzialac -rozwod ,eksmisja itp

Gość jak nic nie zrobisz
to bedziesz wycierala te siki a moze i wiecej wez ze sie opamietaj czy chcesz by twoje dzieciaki mialy spaczona psychike