Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka 17 Konin

Czy mozna jakos sciasnic pochwe? Moj chlopak mowi ze mam za szeroka

Polecane posty

Gość Olka 17 Konin

i ze sex ze mna to zadna przyjemnosc. Chce jak najlepiej wiec co powinnam cwiczyc?

Gość karoolek......................
miesnie - kup sobie kulki gejszy w sex shopie i nos je , nie kupuj za lekkich , cwicz miesnie Kegla

Gość powiedz mu
ze zamiast kabanosow wolisz pdwawelska i znjadz sobie chlopa co ma czlonek a nie takiego co ma ogryzek ;)

MI SIE WYDAJE ŻE: !!!! twij "chłopak" ma poprostu za małego , a całą winą obarcza Ciebie , Słonko , olej go natura podpowiada że to nie ten!!!

tego nie wiesz , ze ma małego , moze ma normalnego ! moze do siebie nie pasują , ale moze sie da to zmienic wlasnie cwiczac miesnie kegla zacisniecie ich (wycwiczonych) moze spowodowac bul penisa i wcale ow penis wielkim byc nie musi ....

Gość siedemnastolatka raczej
jeszcz enie rodzila dziecka zeby meic szeroka pochwe, na pewno ma waska wiec to on musi miec malego ;P

Gość Antek Bereda
Wypróbuj się zjakimś doświadczonym trzydziestolatkiem i weź zaświadczenie dla chłopaka :P

co ty za brednie piszesz m co ma rodzenie do szerokosci pochwy i choc zdarza sie , ze pu urodzeniu dziecka kobiety musza robic sobie plasyke pochwy , to ja mimo wieku 45 lat zadnej takiej nie znam a moja zona jaką pzred urodzeniem dwójki dzieci cipke ciasną miala tak i ma dzis !!

Gość ZAMELDUJ KONIOWI

Gość 9857.
ja nie mogę! Najpierw się pobzyka, a potem wnosi pretensje! Co za matoł. Jak by mu było tak źle, to już po jednym razie powinen szukać ciaśniejszej! Ekspert w dupę kopany...

Gość Rakotwórczy
Debil. Wypieprzyłbym takiego zza drzwi. Ale wcześniej powiedział, że to nie Ty masz szeroką, ale on ma za cienkiego wacka.

Gość paskudna
cisnij ,ale jego jaja ,tak by zawył z bólu ,po czym powiedz mu że sorry mały ale poznałam kogoś z kutasem ,masz strasznie małego ,mysle ze powinienes rozwazyc powiekszenie :D

Gość kdjshfj fksjfn
babskie forum wiec najezdzaja na faceta a prawda jest taka ze duzo lasek jest po prostu za luznych. Wiadomo, latwiej jest zwalic wine na kogos zamiast wziac sie za siebie i pocwiczyc.